Valaki tud ilyen színű hajfestéket mutatani?
Ki van szőkítve a hajam teljesen. Szeretnek egy ilyen színű hajat de nem tudom hogymelyik márkától kéne melyik árnyalat én nem értek úgy a hajfestékekhez anya is mindig azt mondja hogy ne a modellt nézzem a képen.Valami olyan kell ami meg is fizethető nagyon dús és hosszú a hajam ( 3 hajfetsék kell rá)
(mellékesen nem vagyok kpoppper de náluk látszik igazán az a hajszín amit el szeretnék érni)
Ha tudtok írjatok nyugodtan privátban is hogy ha van ilyesmi színű hajfesték linkkel ha kérhetem köszönöm előre is a válaszokat
Köszönöm szépen ^^ csak még a nevét
se tudtam h világos vörös vagy sötét vörös meg ilyenek
Az ázsiai haj teljesen más textúrájú, máshogy viselkedik mint az európai típusú haj. Szóval ilyen haj 100%, hogy pont nem lesz mert a szálak vastagsága/dússága más, és a színanyagot is másképp veszi fel.
Eperszőke vagy vöröses szőke színt keresel.
A tartós festékek színre kevésbé intenzívek, ha nagyon élénket szeretnél, én színezőt javasolnék.
Vennék egy vöröset, meg egy babarózsaszínt és abból kevernék eperszőkét, ha barackosabbat szeretnél és szimpla vöröset/narancssárgát ha a második a cél. Hozzáadott balzsammal lehet pasztellesebb színt elérni.
Mennyire vagy hamvas szőke? Ha sárgás, az befolyásolhatja az elért színt.
jelenelg a hajam ilyne szinű de ahjam alja sötétebb szürke és piros ezért nem akarok hajszinezőt mert nem szívja ki semmi inkább erősebb narancssárgát szeretnék elérni
Oké, ahhoz hogy szép rózsaszínes-vörös legyen, mindenépp egyenletes alap kell.
Az alját ha tartós festékkel festetted, mindenképp fodrász szedje ki, a piros nagyon bele tud evődni.
Jobban jársz ha nem egy lépésben színezel és világosítassz, mert így nem lesz semmiféle kontrollod afelett, hogy mennyi pigment marad korábbról a hajadban.
Csak szőkítővel lehet centizni.
Lehet pl csak pár folton másodszorra átmenni, míg a dobozos festék lutri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!