Szeretnék venni kék HAJFESTÉKET, milyen márkából van kék hajfesték?
Amit a 2-es válaszoló írt azt inkább ne vedd meg mert ennyi pénzért már jobb minőségűt kapsz. 2 hajmosást bír ez.
Én a Directions-t ajánlom, tartósabb és szebb is (szerintem szebb). Több fajta árnyalat van, és plusz pont, hogy a színeket tudod egymással keverni is.
Kicsit drágább már, de nem sokkal, az Alfaparf Revolution Neon, aminek a színei Uv alatt világítanak a hajadon. Ebből a kéket még nem próbáltam, csak a narancsot és a magentát, amik gyönyörűek voltak. Van a sima Alfaparf Revolution (neon nélkül) amiből van kék.
Van a Manic Panic aminek húzós az ára, de a színei eszméletlenek.
Én próbáltam még a Kallos Kjmn 0.88-as színkódú kék festékét. Ez egy sötétkék szín és nagyon szép, ráadásul olcsó is. DE! Hamar ledobja azt a szép sötétkék színt és zöldbe fog átmenni, (ez elég gyakori a kék festékeknél) ezt csak akkor szeded ki a hajadból ha teljesen leszőkíted.
A Crazy Color-t még megemlítem. Ezt én nem használtam, csak egy barátnőm. Neki hamar kijött a hajából, de előnye, hogy sok helyen kapni, és jó árban van.
Tartós kék hajfesték nem létezik. 14 éve van kék hajam, az itthon kapható cuccokat szinte kivétel nélkül végigpróbálgattam már.
A kék mixton színek sem túl tartósak. A fizikai színezőkkel jársz a legjobban.
Az viszont fontos, hogy legyen leszőkítve a haj a lehető legvilágosabbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!