Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, narancssárga haj?

Mit tegyek, narancssárga haj?

Figyelt kérdés

Leszívattam a sötétbarna hajamat. Világosbarna szerettem volna lenni, de narancssárga lett. Nagyon megijedtem, szóval vettem hamvasító sampont fodrászkellékesnél, 4 alkalommal mostam vele hajat, de semmit sem csinált. Aztán vettem Balea more blonde sprayt, sampont, balzsamot, de ez sem csinált a hajammal semmit. A sprayt 2x használtam a balzsamot és a sampont is. De semmi eredménye.

Hogy még gázabb legyen az egész, nemhogy közösségben így kell járkálnom, de 2 hét múlva egy esküvőre utazunk. Nem akarok narancssárga hajjal menni, mit tehetnék? Ráadásul baromira elkezdett hullani is :(

2019. jún. 4. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Fodrász!

Konzultáld meg egy profi hajszobrásszal, hogy mit tudsz kezdeni vele.

2019. jún. 4. 10:28
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Fodrász
2019. jún. 4. 10:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, befestetted-e a leszívás után, de fesd be (megint) kb. 2 árnyalattal sötétebb, jó hideg árnyalatú barnára.
2019. jún. 4. 10:34
 4/9 A kérdező kommentje:

Még csak 1 hete lett leszivatva, így is felhívhatok 1 fodrászt (ugyanoda nem akarok-e menni, ahol eredetileg csináltattam a hajamat), fog vele kezdeni valamit? :(

Elvileg befestették és tettek bele lila anyagokat, mert mondtam, hogy hamvasat szeretnék, de mégis narancssárga lett. :(

2019. jún. 4. 10:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat, ha csak leszivtak, akkor persze hogy narancssargas valami lesz a sotetbarna helyen. Eleve nem ertem, epeszu fodrasz hogy csinal ilyet, es hogy enged el ilyen hajjal a szalonbol. Teljesen tonkremehet a hajad. Hivj fel egy masik fodraszt, ez esetben en raaldoznek egy magasabb arkategoriara, mert pancs munkat mindig nehez helyrehozni, es ott festesd be egy nem kontarral. Mas lehetoseg nincsen. Leszivtak, konkretan megnyitottak a hajad szerkezetet anelkul, hogy normalisan befejeztek volna a muveletet. Remelem, egy fillert nem fizettel nekik.
2019. jún. 4. 11:27
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 akkor mindenképpn felhívok egy fodrászt, remélem rendbe lehet még hozni valamennyire. Váll alá (kb. lapockáig) érő hajam van, 20ezer forint volt. Nemtom ez mennyie olcsó/drága?
2019. jún. 4. 12:01
 7/9 A kérdező kommentje:

kb ilyen színű volt:

[link]

ilyet szeretem volna:

[link]

és most kb. ilyen, mint a before-nál, csak a teteje is, szóval jóval világosabb, mint amilyenre számítottam és nem is szép árnyalatú, a hamvasító sampon SEMMIT se csinál vele :(

[link]

Jaj, remélem tud vele valamit kezdeni a fodrász :( alig merem felhívni, és hullik is :'(

2019. jún. 4. 12:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez mindenkepp narancssarga ha leszivjak, ezzel jar sajnos de egy alkalommal el se lehet erni vele azt amit szerettel volna
2019. jún. 4. 12:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Bármilyen középbarna hajfesték befogja.
2019. jún. 4. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!