Szem alatti karikák. Mi a megoldás ha a sok alvás sem segít?
Akár 2 órát alszok, akár 12-t akkor is ugyanolyan kékes-zöldes-lilás-feketés (:D) karikák vannak a szemeim alatt.. Mit lehet ez ellen tenni? Jó minőségű korrektor eltakarná? Vagy sima alapozó? Vagy esetleg valami trükk, az alváson és az uborkaszeleteken kívül.
Köszi
17/L
nem igaz, amit a sóról mondott valamelyik válaszoló.Igen,ma már egyre több orvos mondja ,h igen is sóra a szervezetnek szüksége van,és marha nagy ******** amit az emberek fejébe beültettek erről a sókultuszról.
Ha normálisan sózod az ételeideta tested nélkülözhetetlen tápanyagokhoz jut, ami által a vesédet MŰKÖDÉSRE kényszeríti, hogy lebontsa azokat, a veséd gyorsabban működik-az egész anyagcseréd is!!!!!!!
Szem alá hűtőből uborka, hideg kiskanál, de nekem még a napozás is segíti
15Ł
Nekem is ilyen a szemem alatt, nagyon utálom:S
Meg engem az zavar még, hogy a szemhélyam ráncos:D
De én sem láttam még mást akinek ilyen lenne a szeme alatt:s
Nem töltesz sok időt a monitor előtt?Mert szerintem nekem attól van.
20f
Anyának is ilyen a szeme, akkor valószínű, hogy örököltem? Nem tudtam hogy ilyet is lehet örökölni :S A monitoros dolog,, háááát... lehet hogy túl sokat ülök a gép előtt :$ Kipróbálom ezt a kiskanalas dolgot, hátha jó.. A sóról annyit hogy alig használtam eddig is, ez nemhiszem hogy gond lehet :S
Mindegy, azért köszi mindenkinek!
nekem is ilyen, szerintem én aputól örököltem.. :S
teljesen átlátszanak az ereim, :S
essence 3-as korrektort használok, de attól félek, hogy táskásodnak a szemeim.. :S
a kanalas módszert majd én is kipróbálok, bár ha jobban belegondolok, az ereimet nem tüneti el.. ://
[az ubi nekem se segít..
]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!