Szem alatti karikák. Mi a megoldás ha a sok alvás sem segít?
Akár 2 órát alszok, akár 12-t akkor is ugyanolyan kékes-zöldes-lilás-feketés (:D) karikák vannak a szemeim alatt.. Mit lehet ez ellen tenni? Jó minőségű korrektor eltakarná? Vagy sima alapozó? Vagy esetleg valami trükk, az alváson és az uborkaszeleteken kívül.
Köszi
17/L
Nekem is mindig karikás lesz, akármennyit alszok.:/ így nem tudok én se mittanácsolni bocsi.csak kíváncsi vagyok mások tippeire is...
18l
Az uborkát már kipróbáltam, az se segített:S Csak az a furcsa, hogy nem találkoztam még olyan emberrel, akinek nap mint nap ilyen lenne a szeme.. Olyan, mintha betéptem volna, kb :S Pedig semmi káros szenvedélyem nincs, szóval ez is kilőve.
Akkor már 3-an várjuk a tippeket ;)
könnyű és beválik hülyén fog hangzani de ez jó:
fogsz egy kiskanalat, berakod a mélyhűtőbe, ott hagyod egy-két percig...kiveszed, szemed alá rakod és segíteni fog:) Egy próbát megér.
Oké, kipróbálom, köszi :)
És ez mennyi időre tünteni el? Akár egész napra is? Vagy fél napra? Nekem az is tökéletes lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!