Fiúk. Hány évesen kezdtétek borotválni a testrészeiteket?
Figyelt kérdés
Arc
Hónalj
Nemi szerv
Felső test
Has
Láb, kéz,...
Ki, mit borotvál?
Hány évesen kezdtétek, milyen sorrendben?
Kezdem én:
16 évesen arc
16 éves hónalj
17 évesen nemi szerv
18 évesen has
:)
2020. aug. 10. 12:40
1/10 anonim válasza:
Arcot normálisabban, rendszeresen olyan 17 körül, más testrészt pedig sosem voltam hajlandó borotválni.
2/10 anonim válasza:
Arc: 17 évesen
Hónalj: 13 évesen
Nemi szerv: 13 évesen
Felső test: 20 évesen
Has: 13 évesen
Láb, kéz: soha
3/10 A kérdező kommentje:
2-es :)
Előbb szőrösödött a hasad, mint az arcod?
2020. aug. 10. 12:59
4/10 anonim válasza:
Arc: 12 évesen.
Többit nem borotválom.
5/10 anonim válasza:
Sajnos én szőrösebb vagyok a kellettnél, korán is kezdődött. Az arcomat 12 évesen először, igaz még piheszőrös volt de sok és elég kusza, fele hosszabb sötétebb szálakkal. Ezzel egyidőben én a nemiszervemet is leborotváltam, mert ott már ekkor nagy volt. Hónaljat szintén. A teljes felsőtestemet és lábamat 14 évesen
6/10 anonim válasza:
1x borotváltak le alul kórházban azóta nem borotválom sehoil. Arcom még nem kell.
8/10 anonim válasza:
Arcot 16. Has felsotest nem kell mert alig no szor, csak nehany havonta azt 20 eves korom ota ota. Honalj es nemiszerv szorosen hagyom.
9/10 anonim válasza:
Arcomat 16, fejemet 20 éves korom óta. Mást nem.
10/10 anonim válasza:
Arcot 16. Intimet rövidre nyírom 24 éves korom óta. Felsőtestemen csak minimális nő, azt nem kell. Hónaljat és minden máshol meghagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!