Akinek van pixie haja, milyen változásokat értek el vele?
Helló.
Szereténk majd egy pixie hajat, mot vállig érő van de utálom. Főleg mikor hosszú lesz és nem jutok el fodrászhoz közben. Pixievel nekem sokkal egyszerűbb lenne a hajmosás is, a szárítás, vad színnel akár jobban is mutat, és úgy elkképzeltem magam vele. Milye volt előtte a hajatok mielőtt pixie lett volna? Mikorra szoktátok meg a rövid hajat? :)
Micsoda hülyeség, hogy elkerülnek vele a pasik...
2013 óta ragaszkodom a pixie-hez, előtte hosszú hajam volt, de eltöredezett a sok vasalástól és egy idő után rettenetesen meg is untam. Párom eleinte félt a változásomtól, de nagyon beleszeretett az új hajamba. Mindenki dicséri a hajam azóta is, dús, erős szálú. 1-2 melír van csak benne, de mostanság már az sem, az eredeti sötétbarna illetve fekete színnél cövekeltem le, minden, ami világosabb nagyon gázul áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!