Akinek van pixie haja, milyen változásokat értek el vele?
Helló.
Szereténk majd egy pixie hajat, mot vállig érő van de utálom. Főleg mikor hosszú lesz és nem jutok el fodrászhoz közben. Pixievel nekem sokkal egyszerűbb lenne a hajmosás is, a szárítás, vad színnel akár jobban is mutat, és úgy elkképzeltem magam vele. Milye volt előtte a hajatok mielőtt pixie lett volna? Mikorra szoktátok meg a rövid hajat? :)
Évek óta pixie hajam van, és imádom.
Egy biztos: rövid hajjal egy-két havonta muszáj fodrászhoz menni.
De ezen kívül semmi gondom vele. Egy jó vágással magától beáll. Sose használok hajszárítót, télen se. A színét úgy váltogatom, ahogy akarom, mert úgy is vágva lesz a vége, nem lesz széttöredezve. Egy jó ideje platina szőke vagyok, és ezt is szuperül bírja. Hajkrétaval szoktam bele színes tincseket rakni, nagyon jól megfogja. Volt már egy bulira szivárványos is.
Mindig kicsit máshogy van vágva. Nyáron volt már extra rövid is. De fülig erő is. Most csak a frufru hosszú. Egy jó fodrász kell, aki szeret kísérletezgetni, és nem fogod megunni. De én is tudom magamnak alakítgatni. Akár vagány, borzas, színes, vagy kislányos, esetleg elegáns, egy kicsit másképp fésülve, hajpánttal, de egy nagy fülbevalóval is teljesen új a megjelenésem.
Nem véletlenül ragaszkodok a rövid hajhoz. Ez is áll a legjobban. A pasik szerint is. 😊👍
Fogod, levágatod, és kész.
Nem hiszem, hogy a kék hajjal gond lenne operátorként, de ezt majd meglátod. Akár egy bulira is meg tudod változtatni a színét, aztán kimosod. 😉
A haj kinő, ha nem tetszik se lesz tragédia, kb. 3 hónap után már egy bob fazont tudsz vágatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!