Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy szebb bőröm...

Mit tegyek, hogy szebb bőröm legyen? (lenti részt olvasd el)

Figyelt kérdés
12 éves vagyok,mindig tisztítom az arcom,de továbbra is pattanásos maradt.Mit lehet ezellen tenni?

2017. nov. 15. 19:41
 1/4 SzekusánRebeka válasza:
100%
Hát én is 12 vagyok és én ilyen arctisztító habot/kenőcsöt szoktam használni.Beszerezhető boltokban és patikákban
2017. nov. 15. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
kozmetikus, anyud vigyen el
2017. nov. 15. 19:53
 3/4 anonim válasza:
Több minden okozhatja a pattanás megjelenését, túl sós , vagy zsíros ételek, akár a sztresz is. De koszos kézzel sem szabad piszkálni az arcodat, és reggel, este, suli után is , mosd meg az arcodat. És használj arcmaszkot, arctisztitot, hidratáló krémet is. Próbálgas több félét , sokáig tart amíg megtalálod azt ami segít. De én ezeket tudom ajánlani.
2017. nov. 16. 21:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,aki válaszolt💗😇😍
2017. nov. 18. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!