Nagyon rövidre fogom vágatni a hajam. Milyen fazon legyen?
Vállig érő hajamat szeretném levágatni. Abban kérném a segítségeteket (főleg férfiakét) hogy milyen fazon legyen, milyen tetszik nektek.
Mindenképp olyat szeretnék amit nem tudok összefogni és legalább kis helyen fel van nyírva. Nagyon lányos a gondolkodásom, az öltözködése , az arcom. Épp ezért is vagyok kíváncsi erre.
Küldenétek párat ami tetszik? Tetszik egyáltalán ez a férfiaknak vagy nőietlennek tartjátok?
Köszi előre is
24/l
Ne csináld, bánni fogod.
Arcberendezkedéstől függően kisfiúnak néznek majd, vagy 10 évvel öregebbnek.
Főleg ha nőies vagy, akkor nagyon megvisel majd, hogy rád se nagyon néznek a pasik, amíg vissza nem nő.
Ez elég jól néz ki és egészen rövid is! Nekem mondjuk tetszik, ha egy lánynak különleges rövid haja van.
"Tetszik egyáltalán ez a férfiaknak vagy nőietlennek tartjátok?"
Egyébként milyen alkatod van?
Meg milyen az arcberendezésed?
Ha alapból csinos vagy, akkor mindegy milyen a hajad.
Köszönöm a válaszokat. Mindenképp szeretném levágatni, de úgy hogy attól nőies tudjak maradni.
7.válaszoló: vékony de sportos alkatom van. Az arcberendezésem elég kislányos. Szőke kék szemű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!