Mit gondoltok erről?
Hétfőn megyek fodrászhoz, mert elég csúnya a hajam vége. (hátam középéig ér a hajam, és eléggé vékonyszálú).
Töredezett, száraz stb.. Viszont szeretnék valamelyest " újítani " a hajamon, és így a megjelenésemen is.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek meg tudja valami másmilyen fazonra csinálni úgy a hajam, hogy fültől lefele eléggé töredezett? Vagy tud vele valamit kezdeni?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy tudnátok mutatni olyan frizurákat, amik szerintetek jól néznek ki?
17 l
Oh, bocsánat. Lehet kicsit zavarosan fogalmaztam.
Az a lényege, hogy én nagyon sokat nem szeretnék vágatni a hajamból, maximum 1 centit, mert nagyon örülök, hogy ekkorára megnőtt, csak tartok tőle hogy ő meg sokat akar vágatni a hajamból, mondván, hogy muszáj levágni a töredezett részt.
Igazából az a kérdésem, hogy úgy is tud - e valamilyen szebb frizurát csinálni, hogy ilyen csúnyácska a hajam vége?
Hosszú hajra keresek frizurákat egyébként :)
A rövid haj nekem borzasztóan áll :/
A roncsolódott hajat sajnos csak látszatra lehet kezelni, következő hajmosás után ismét látszódnak a töredezett hajvégek, dehidratáltság, sprődség. Gondolok itt szilikonos termékekre, hajpakolásra, keratinos hajegyenesítésre. Ezek nem fognak csodát tenni a hajaddal.
Én inkább azt mondom, hogy próbálj egészséges hajat növeszteni. Fogyassz sok zöldséget, gyümölcsöt, Kovaföld kapszulát (kedvenc hajnövesztőm), vagy egyéb hajvitamint.
köszönöm szépen!
Igazából nem is értem hogyan lett ilyen a hajam:/
Legtöbbször lazán be van fonva.. Sok zöldséget, gyümölcsöt eszek, mivel vegetáriánus vagyok. Hajpakolásokat nem használok, és mindig megnézem, hogy mit tartalmaz a sampon, mármint hogy nincsenek benne olyan rossz cuccok, mint pl a szilikon..
Hát mindegy. Ez van:/
Utolsó vagyok:
És balzsamot használsz? Ha pakolást nem,az feltétlenül baj,de ha csak sampont az viszont eléggé. A sampon megnyitja a kutikulákat azthiszem(de nem biztos hogy azt,nem pontosan emlékszem) és a balzsam pedig lezárja. Szóval elvileg mindig kellene használni sampon után.
Nekem személy szerint a banános hair food nagyon bevált:) ilyen sampont és pakolást használok(de van balzsamban is),látványosan sokat nőtt a hajam tőle,pedig vasalom és szőkére van festve.
Plusz igyál sok vizet,az is nagyon fontos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!