Mit tegyek, ötleteket? Annyi a kérdésem, hogy a fiuknak nagyon gáz hogyha vasalják a hajukat?
Figyelt kérdés
annyira nem nagy a baj mint a kérdés sugallja inkább csak engem zavar vagy nem is nemtudom :D szal annyi a kérdésem hogy a fiuknak nagyon gáz hogyha vasalják a hajukat? 15 vagyok de úgy érzem nincs stílusom ilyen értelemben, kicsit telt vagyok és rövid haj nem áll jól meg úgy érzem hogy semmi :D Ezért szeretném kérni valaki hozzáértő lehetőleg lányt hogy segítsen, h mi állna jól, mert fodrásszal nem szeretem ezt megbeszélni mert ott általában nincs idő és nem is olyan a fodrász aki tulságosan divatos. És még annyi hogy leirhatnátok mi a veszélye a hajvasalásnak, mennyire roncsolja ez hogy jelenik meg stb, és ha valaki bevállalná hogy megnézne képen és 1-2 tippet adna vmi msn címet sem utasitanék el:D boccs ha kicsit hosszu lettem2008. nov. 25. 19:32
1/12 anonim válasza:
Nekem tetszik.Eggyáltalán nem gáz.Adsz magadra.Használj hővédőt és akkor nem annyira fogja,én rózsaszín loreal hott lisst használok.Am a képfeltöltésre feltölthetnél magadról képet,és akkor többen mondanának vélemény.:)
2/12 A kérdező kommentje:
Aki akarja az egy e-mail vagy MSN-t mert itt nem szeretném közzé tenni:)
2008. nov. 25. 20:02
3/12 anonim válasza:
Szia!Eggyátalán nem gáz ha valaki vasalja a haját!Van akinek kifejezetten nagyon jól áll és van akinek nem előnyös.Én is vasalom a hajam bár én lány vagyok és sajnos van következménye!Haj egy idő után a vasalástól megtörik és a vége száraz lesz és vágatni kell belőle.De ha használsz balzsamot valami jót akkor nem fog annyira látszódni.Ha szeretnéd akkor segíthetek 1-2 jó tanácsot adni:)
4/12 A kérdező kommentje:
Az jó lenne, de először arra kéne rájönni hogy jól áll-e :)
2008. nov. 25. 20:26
5/12 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik pasin a hosszú haj, főleg a vasalt!Az olyan...:sfujjjj!Már bocs
6/12 A kérdező kommentje:
Hát, valószínű hogy neked az olyan pasik jönnek be akik vékonyak, nem kerek arcúak, és nekik jól áll a rövid, haj de van akinek egyáltalán nem, mint pl nekem, mert sokkal nagyobb fejet csinál nekem, viszont ha kivasalom és adok neki valami fazont szerintem nagyot dobna az összképen.
2008. nov. 25. 22:28
7/12 anonim válasza:
1.vagyok a hosszú haj nekem sem tetszik fiúknál..Én a vasalt hajat úgy gonoltam,hogy az a "cicafiús".
8/12 A kérdező kommentje:
hát relatív hosszú haj, hátul nyaki oldalt meg éppen fülön túlér, de olyasmit akarok mint Fekete Dávidnak van mikor ki van egyenesítve oldalt is.
2008. nov. 25. 22:57
9/12 anonim válasza:
Csakhogy tisztázzuk!Nem szeretem a vékony pasikat!De a kivasalt, lenyalt haj,akármilyen fazonú is, GÁZ!De ahogy Te jól érzed magad!Ne másokkal foglalkozz!
10/12 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik ha egy pasi vasalja a haját.És szerintem az neked nem is állna jól,szerintem az túl "szép fiús",a vékony retros srácok szokták így hordani a hajukat.Szerintem próbáld meg esetleg felzselézni, nekem az is bejön ha jól van beállítva, vagy egyszerűen növeszd meg és vágass valami jó fazont, de az sem hátrány ha derékigérő hajat növesztel XD.A legjobb ötlet az lenne ha keresnél egy jó fodrászt és kérd ki a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!