Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tojásos kávés otthon készített...

Tojásos kávés otthon készített maszk?

Figyelt kérdés

Van akinek bevállt?

Eddig 1x használtam és talál leradírozta az elhalt bőrsejteket vagy fogalmam sincs de mintha már látszana a változás a pattanások után maradt hegeimen.Ha használtatok ilyet nektek mennyi ideig tartott ameddig látszott a hatása? Nem volt később mégrosszabb tőle? Igazából nem hiszem hogy bármilyen házi praktika segít ezen de eddig ugylátszik ez mégis működik

2020. júl. 12. 10:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Arcodra nem jó ötlet ilyet használni, mert nagyon durvák és egyenletlenek a szemcsék és ez mikrosérüléseket okozhat a bőrödön. Lábra pl. nem probléma az ilyesmi bőrradír, de az arcon sokkal érzékenyebb a bőr, vigyázni kell vele. Én ilyen problémára nem házi bőrradírt használnék, hanem vennék egy kémiai hámlasztót. Amit én használok (the ordinary - lactic acid) az kb 2500 Ft, hónapokig elég és hosszú távon abszolút látszik a hatása. Viszont ha ilyennel próbálkozol, előtte alaposan olvass utána, mert ha nem jól használod, okozhat problémát. Nem kell semmi extrára gondolni, csak nem szabad túl gyakran használni őket és utána mindenképp fényvédőt kell használni napközben, kb. ennyi. Ha szeretnél napozni, akkor inkább csak ősszel kezd használni, ne most.
2020. júl. 12. 12:34
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Mi a ménkűt foglalkoztat az arcod? Ha így folytatják a nagyjaink, hovatovább örök életünkben maszkot kell már hordanunk, ha kilépünk a lakásból, mert elvisz a rendőr.
2020. júl. 13. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!