Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Otthon készített kozmetikumok...

Otthon készített kozmetikumok tanár?

Figyelt kérdés
Otthon szeretnék kozmetikumokat gyártani magamnak. Ehhez keresnék tanárt, aki megtanít rá. Tudom, hogy vannak tanfolyamok, de arra azért nem akarok menni, mert ott modulok vannak és ők mondják meg, hogy miket készítünk. Hol kereshetek olyan tanárt aki megtanít?
2018. máj. 15. 21:43
 1/3 anonim válasza:
Van weboldal ahonnan teljesen természetes alapanyagokból saját magadnak össze tudod állítani a kozmetikumokat, ott fel van tüntetve, hogy mi mire jó és ezek alapján válogathatsz. :)
2018. máj. 17. 12:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, azok már megvannak, most tusfürdőt szeretnék csinálni, ami azért szerintem komplikáltabb :\
2018. máj. 17. 12:29
 3/3 anonim válasza:
Bocsi ezt nem tudtam, sajnos abban nem tudok segíteni :/
2018. jún. 13. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!