Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek melyik olcsó kozmetikum...

Nektek melyik olcsó kozmetikumok váltak be?

Figyelt kérdés

Ami a leginkább érdekelne: sampon, hajbalzsam, szemkörnyékápoló

A legtöbb termékemből középkategóriát (Nivea, Avon, Garnier) használok, maradéktalanul meg is vagyok elégedve.

A fentiek egyedül drágább, a samponom ill a balzsamom Matrix (3-3000Ft), a szemkörnyékápolóm Bioderma (3000Ft).

Ill még van egy Revlon fújós balzsamom, de azt ki nem adnám a kezem közül, mert az kincs :D

Vékonyszálú, száraz, hullámos hajam van, ahol élek, kemény a víz.

Ha esetleg tudtok mást is, szívesen fogadok minden tippet :)

Köszi, lányok!

24l

2018. jan. 28. 23:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Sampon/balzsam: kallos
2018. jan. 29. 01:06
 2/9 anonim válasza:
31%
Samponok közül ajánlom az Yves Rocher "Regeneráló" samponját, hihetetlenül jó. Balzsamok közül a Kallos verhetetlen, 1l kb 700Ft belőle, nézz utána a különböző illatoknak kremmánián.
2018. jan. 29. 01:12
 3/9 anonim ***** válasza:
53%

Ezek messze nem középkategóriások.

Szemkörnyékre Balea Vital.

2018. jan. 29. 01:45
 4/9 anonim válasza:
#2 vagyok. A sampon 950, akciósan 800 körül szokott lenni. Ha összehasonlítod a 3000Ft-os samponnal és a legtöbb drogériában kaphatóval, akkor de, kifejezetten középárkategóriába sorolható. Ár-érték arányban meg pláne.
2018. jan. 29. 09:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Mivel ez egy objektív fogalom, nem a saját anyagi helyzetemhez kell mérni, hanem az átlaghoz. Amíg vannak samponok több tízezerért, addig a 3 ezres olcsó.
2018. jan. 29. 10:12
 6/9 anonim válasza:
A kérdező 3000Ft-ként jelölte meg azt az összeget, amit jelenleg rááldoz (ergo ez a max, a lehető legdrágább opció esetünkben). Mivel a legfelső ár meg van határozva, felesleges 10k-s termékekkel dobálózni, és igen, ahhoz képest a 950Ft-os sampon középkategória. A legolcsóbb meg a Rossmannos/Dmes sajátmárkás lenne kb.
2018. jan. 29. 10:33
 7/9 anonim ***** válasza:

De nincs "ahhoz képest", mert a kategóriázás objektív. Pont az a lényege, hogy ne tudjam a pontos összeget.

Ha valaki kér magas, közép és alacsony árkategóriát, azt mondom neki, La Mer, Clinique, Nivea. Akkor is, ha Melinda Gates, akkor is, ha random csöves néni, mert objektív.

2018. jan. 29. 10:56
 8/9 Metionin ***** válasza:
Az Isanás arcápolók meglepően jól beváltak, illetve samponból a Green pharmacy nevű gyógynövényes márka, ott 6-700 ft egy cucc és tényleg nagyon jó. Meg a Kallos literes balzsamjai, kb. 1000 ft, nagyon sokáig elég és látványosan puha lesz tőle a haj. Szemkörnyékre a Balea Vital krémet ajánlom.
2018. jan. 29. 16:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Több mint egy évig tesztelgettem hajsamponokat, mert egyszerűen egyik sem jó... Mindig több ezert költöttem hajsamponokra, volt hogy hajmosás után pár óra múlva tiszta katasztrófa volt a hajam. Meg se fordult a fejemben, hogy kipróbáljak olcsóbbakat is.

Viszont több okból is váltani akartam, végül az Isana Selyemfény samponja mellett kötöttem ki, amit 350 forintért vettem. Meglepően tapasztaltam, hogy semmivel sem rosszabb mint a több ezres társai, sőt ettől a sampontól tényleg selymes a hajam. Szóval igazából ezt a sampont ajánlom, illetve az Isana többi samponját, mert sokat úgy sem lehet veszíteni vele a baráti ára miatt, na és ha még be is válik. :D

2018. febr. 6. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!