Nektek melyik olcsó kozmetikumok váltak be?
Ami a leginkább érdekelne: sampon, hajbalzsam, szemkörnyékápoló
A legtöbb termékemből középkategóriát (Nivea, Avon, Garnier) használok, maradéktalanul meg is vagyok elégedve.
A fentiek egyedül drágább, a samponom ill a balzsamom Matrix (3-3000Ft), a szemkörnyékápolóm Bioderma (3000Ft).
Ill még van egy Revlon fújós balzsamom, de azt ki nem adnám a kezem közül, mert az kincs :D
Vékonyszálú, száraz, hullámos hajam van, ahol élek, kemény a víz.
Ha esetleg tudtok mást is, szívesen fogadok minden tippet :)
Köszi, lányok!
24l
Ezek messze nem középkategóriások.
Szemkörnyékre Balea Vital.
De nincs "ahhoz képest", mert a kategóriázás objektív. Pont az a lényege, hogy ne tudjam a pontos összeget.
Ha valaki kér magas, közép és alacsony árkategóriát, azt mondom neki, La Mer, Clinique, Nivea. Akkor is, ha Melinda Gates, akkor is, ha random csöves néni, mert objektív.
Több mint egy évig tesztelgettem hajsamponokat, mert egyszerűen egyik sem jó... Mindig több ezert költöttem hajsamponokra, volt hogy hajmosás után pár óra múlva tiszta katasztrófa volt a hajam. Meg se fordult a fejemben, hogy kipróbáljak olcsóbbakat is.
Viszont több okból is váltani akartam, végül az Isana Selyemfény samponja mellett kötöttem ki, amit 350 forintért vettem. Meglepően tapasztaltam, hogy semmivel sem rosszabb mint a több ezres társai, sőt ettől a sampontól tényleg selymes a hajam. Szóval igazából ezt a sampont ajánlom, illetve az Isana többi samponját, mert sokat úgy sem lehet veszíteni vele a baráti ára miatt, na és ha még be is válik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!