Tetszik ez a haj? Így fogom levágatni a hajam de nem tudom h másoknak tetszik-e!? Fiúk ti mit gondoltok róla? Ja és légyszi írd oda h fiú vagy vagy lány! Köszi:D
2010. aug. 2. 17:35
11/16 anonim válasza:
Hát őszinte leszek, szerintem ez a haj förtelmes.Mint előttem mondták, lányok husszú hajjal fiúk röviddel.Szerintem ne vágasd le ilyenre.Márcsak a haj is borzalmas.Főleg ha nem állna jól.blah.:S
12/16 anonim válasza:
Énis szerettem volna ilyen extrémet, de a fiú barátaim mindig lebeszélnek a hajvágásról. A fiúknak általában nem tetszenek a fiús lányok.
13/16 anonim válasza:
nekem nagyon nem tetszik. Bocsi. 14/L
14/16 anonim válasza:
úúú én régóta kacérkodok ilyesmi,vagy ennél is rövidebb fazonnal,de kb a hátam közepéig ér a hajam és sosincs szívem levágatni :D
Nem azért mert nem tetszene,vagy mert a pasik a hosszú hajat szeretik,hanem mert nemtudok lemondani arról az érzésről amikor leomlik a hajam a vállamra meg a hátamra :D
19L
15/16 anonim válasza:
egyáltalán nem tetszik...amúgy is nekem a félhosszú/hosszú haj tetszik... amúgy jó mrt extrém és stb, de amúgy ronda-.-
16/16 A kérdező kommentje:
Hát most már elgondolkodom azon h levágassam-e!:D
Ja és az szerintem csak fiú személyiségétől függ h szereti-e a rövid hajú lányokat!
Szerintem egy rövid hajú lány nem muszáj h fiús legyen!Rövid hajjal is lehet vki nőies!:D
2010. aug. 5. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!