Tetszik ez a haj? Így fogom levágatni a hajam de nem tudom h másoknak tetszik-e!? Fiúk ti mit gondoltok róla? Ja és légyszi írd oda h fiú vagy vagy lány! Köszi:D
szerintem jó ez a haj. az egyetlen bibi h kevés embernek áll jól. szóval ha neked esetleg nem elég nevetségesen fogsz festeni jó pár hónapig :D
L/18
Nekem alapból a hosszú haj tetszik, szóval ez a frizura nekem egyáltalán nem jön be, szerintem egy lánynak legyen hosszú haja az a nőies, persze egy rövid haj is lehet nőies ha a viselőjének jól áll.
Egyébként Rihanna sokkal szebb volt göndör hosszú hajjal, mint ezzel a röviddel.:D
18/F
elég extrém...:D de te tudod:)
Nekem alapból a hosszú haj tetszik így nekem a hosszú hajam van:)
17/L
szerintem inkább növeszd meg jó hosszúra..ahogy előttem mondták: egy lány hosszú hajjal szép...
és egyébként igen, ennek a nőnek jól áll, mert mesterfodrászok csinálták nei elég hosszú és igényes munkával...de nekeda hétköznapokban nem így fog állni hidd csak el
eZ ALKALMI FRIZURÁNAK JÓ
nEM BIZTOS HOGY NEKED JÓL ÁLLNA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!