Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tetszik ez a haj? Így fogom...

Tetszik ez a haj? Így fogom levágatni a hajam de nem tudom h másoknak tetszik-e!? Fiúk ti mit gondoltok róla? Ja és légyszi írd oda h fiú vagy vagy lány! Köszi:D

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. aug. 2. 17:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem jó ez a haj. az egyetlen bibi h kevés embernek áll jól. szóval ha neked esetleg nem elég nevetségesen fogsz festeni jó pár hónapig :D

L/18

2010. aug. 2. 17:40
 2/16 anonim ***** válasza:
a haj merész és egyedi, de igaza van az előzőnek, nem biztos, h neked is jól fog állni.mindenképp kérd ki előtte a fodrászod véleményét!
2010. aug. 2. 17:43
 3/16 anonim ***** válasza:
nekem tetszik mert elég extrém :) ha jól áll az arcodhoz nincs probléma :)
2010. aug. 2. 17:45
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapból a hosszú haj tetszik, szóval ez a frizura nekem egyáltalán nem jön be, szerintem egy lánynak legyen hosszú haja az a nőies, persze egy rövid haj is lehet nőies ha a viselőjének jól áll.

Egyébként Rihanna sokkal szebb volt göndör hosszú hajjal, mint ezzel a röviddel.:D

18/F

2010. aug. 2. 17:47
 5/16 anonim ***** válasza:
Egyetértek az 1.-vel! 13/L
2010. aug. 2. 18:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy lány hosszú hajjal szép....
2010. aug. 2. 18:10
 7/16 anonim ***** válasza:

elég extrém...:D de te tudod:)

Nekem alapból a hosszú haj tetszik így nekem a hosszú hajam van:)

17/L

2010. aug. 2. 18:21
 8/16 anonim ***** válasza:
nekem nemtetszik 18/F
2010. aug. 2. 22:51
 9/16 anonim ***** válasza:

szerintem inkább növeszd meg jó hosszúra..ahogy előttem mondták: egy lány hosszú hajjal szép...

és egyébként igen, ennek a nőnek jól áll, mert mesterfodrászok csinálták nei elég hosszú és igényes munkával...de nekeda hétköznapokban nem így fog állni hidd csak el

2010. aug. 4. 10:06
 10/16 anonim ***** válasza:

eZ ALKALMI FRIZURÁNAK JÓ

nEM BIZTOS HOGY NEKED JÓL ÁLLNA

2010. aug. 4. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!