Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy lány rágja a körmét?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok!
2010. dec. 19. 09:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hát én mondjuk hogy stresszes az élete. 18/L
2010. dec. 19. 10:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is rágtam egy időben. Mondjuk én alapból elég labilis vagyok pszichológiai szempontból, szorongok, ideges vagyok, elégedetlen vagyok magammal (és erre rátett egy lapáttal, hogy mindenhol csak elvártak és elvártak tőlem dolgokat, és természetesnek vették, hogy én mindenből hajtok és jó vagyok)... ez a szorongás pedig abban jelentkezett fiziológiailag, hogy pótcselekszem. Mióta műkörmöm volt, azóta a körömrágásról sikerült leszoknom, de a többi (hajcsavargatás, tollal játszás, firkálás, vakarózás, asztalon dobolás, toll/ceruza rágása még mindig befigyel).
2010. dec. 19. 10:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Régebben én is rágtam,de nem szabad rágni, mert rengeteg baktérium van a köröm alatt.Amúgy meg van kifejezetten körömrágásra olyan körömlakk, ami keserű.Ja meg ha rágja valaki a körmét, akkor nagyon csúnya lesz.
2010. dec. 19. 10:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is rágtam egy időben, és csodálkoztam, hogy páran azt kérdezték ideges vagyok-e. Sohase azért rágtam, mert ideges voltam. Elég nyugodt életem van/volt, megszokásból rágtam mindig, meg mert zavart, ha megnőtt, stb.... viszont ha néhanapján ideges voltam, akkor nem körömrágással vezettem/vezetem le a feszültséget.

Mára mondhatom, hogy leszoktam róla, de ha körömvágásra van szükségem, akkor lerágom a körmömet :D

Úgyhogy mit gondolok róla ha egy lány rágja a körmét?

inkább mit nem: nem gondolom azt még véletlen sem, hogy idegesség miatt csinálja, mert én sem az miatt csináltam. [Egyébként a legjobb barátnőm is íy volt vele mint én]

Persze, nem szép, ha valaki rágja a körmét, de az az ő dolga!

x/L

2010. dec. 19. 12:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is rágtam, de nekem nagyon nem tetszett ahogy kinézett tőle a kezem. Másrészt tudom, hogy kívülállóként engem mennyire undorít, ha látom, hogy egy lány rágja a körmét. Szóval elkezdtem festeni és mivel sajnáltam volna tönkretenni a 'művem', ezért leszoktam róla. :)

20L

2010. dec. 19. 12:13
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Gusztustalan. Maga a tevékenység is zavar és az is, ahogy kinéz az illető körme.
2010. dec. 19. 12:56
 7/10 anonim ***** válasza:
32%

Stresszes élet vagy csak megszokás... idegesség.. de szerintem undorító és visszataszító.

18/L

2010. dec. 19. 13:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is visszataszító. Az egyik barátnőm régen rágta, de tövig le szokta rágni, és mivel mindig ezt csinálta, teljesen visszahúzódott a körmének a vonala, nagyon ronda lett. Sokszor véres is szokott neki lenni. Meg a fogakat is koptatja hosszú távon.
2010. dec. 19. 14:53
 9/10 anonim ***** válasza:
64%

Ugyanazt, mint egy fiúról: a lerágott köröm undorító.

Nagyon gyorsan le kell szokni róla, keserű körömlakk...stb...

Ha sehogy nem megy, akkor pedig valószínűleg pszichológiai jellegű problémái vannak, amivel nem ciki a megfelelő szakemberhez fordulni...

2010. dec. 19. 18:16
 10/10 anonim ***** válasza:
40%
Belső feszültségről árulkodik. Fiúnál és lánynál egyaránt. Ez lehet tudatalatti is.
2011. aug. 18. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!