Mit gondoltok arról, ha egy lány rágja a körmét?
Én is rágtam egy időben, és csodálkoztam, hogy páran azt kérdezték ideges vagyok-e. Sohase azért rágtam, mert ideges voltam. Elég nyugodt életem van/volt, megszokásból rágtam mindig, meg mert zavart, ha megnőtt, stb.... viszont ha néhanapján ideges voltam, akkor nem körömrágással vezettem/vezetem le a feszültséget.
Mára mondhatom, hogy leszoktam róla, de ha körömvágásra van szükségem, akkor lerágom a körmömet :D
Úgyhogy mit gondolok róla ha egy lány rágja a körmét?
inkább mit nem: nem gondolom azt még véletlen sem, hogy idegesség miatt csinálja, mert én sem az miatt csináltam. [Egyébként a legjobb barátnőm is íy volt vele mint én]
Persze, nem szép, ha valaki rágja a körmét, de az az ő dolga!
x/L
Én is rágtam, de nekem nagyon nem tetszett ahogy kinézett tőle a kezem. Másrészt tudom, hogy kívülállóként engem mennyire undorít, ha látom, hogy egy lány rágja a körmét. Szóval elkezdtem festeni és mivel sajnáltam volna tönkretenni a 'művem', ezért leszoktam róla. :)
20L
Stresszes élet vagy csak megszokás... idegesség.. de szerintem undorító és visszataszító.
18/L
Ugyanazt, mint egy fiúról: a lerágott köröm undorító.
Nagyon gyorsan le kell szokni róla, keserű körömlakk...stb...
Ha sehogy nem megy, akkor pedig valószínűleg pszichológiai jellegű problémái vannak, amivel nem ciki a megfelelő szakemberhez fordulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!