Hogy lehet véglegesen vagy legalább tartósan eltüntetni a mitesszereket?
Figyelt kérdés
Az orrom és az állam van tele velük...ha kinyomom őket minimum egy begyullad...és két nap múlva mintha nem is csináltam volna semmit...Van valami krém, vagy házi praktika?
Kozmetikushoz nem szeretnék menni, és ilyen 5-6000 forintos csodakrémekre se van sok pénzem, de ha valami tényleg használ összekapargatom...
2008. nov. 25. 16:29
1/3 anonim válasza:
Én minden este és reggel dave szappannal mosom át az arcom, jó sokáig... pár nap múlva már sokkal szebb lesz tőle az arcod, valamint használj heti 2 alkalommal bőrradirt. És minden nap reggel és este mitesszer elleni tonikot(Neutrogena 800-1500 Ft között van)! Nekem nagyon bejött még a Neutrogena mitesszer elleni korongja. Rossmannban vettem 1000 Ft!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm...majd utánanézek...a tonikkokkal az a bajom, hogy a bőröm erős zsírosodással reagál rájuk 2-3 napi használat után...úgyhogy azt csak nagyon ritkán használom...Köszönöm a tanácsot!
Persze ha valakinek van még ötlete szívesen fogadom!
Amúgy valahol olvastam, hogy a citromléből és élesztőből készült pakolás jó...kipróbáltam de semmi eredmény...sőt még több lett tőle, rosszul csináltam talán?
2008. nov. 25. 17:01
3/3 anonim válasza:
Igen, mert az nem szárít hanem hidratál. Neked legfőképpen az lehet a baj, hogy zsíros típusú lehet a bőröd. ennek megfelelően kell venned tonikot is, azaz zsíros vagy vegyes bőrra. Ha így tettél, és csak jobban mittereszeres lettél akkor bizonyára, nem felel meg a bőrödnek. Én is hasonló cipőben jártam, hogy csak zsírosabb lett a bőröm, de a Neutrogena teljesen helyre hozta (szerencsére) és azóta minden este dave szappannal mosom, és teljesen tiszta a bőröm. Ha lenne még kérdésed írj nyugodtan, szívesen segítek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!