Állásinterjúra vigyek magammal borotvát?
Figyelt kérdés
Holnap reggel 10re megyek állásinterjúra. Tudom, hogy ilyenkor illik szepen megborotvalkozni, a baj viszont, hogy rettenetesen gyorsan no az arcszorzetem. Hiaba borotvalkoznek meg indulas elott 8kor, mire kezdodik par millimeteres szorom none. Vigyek magammal a zsebemben borotvat es kozvetlenul interju elott meg toljam le a szort a mellekhelyisegben? Vagy mi lenne a megoldas?2020. júl. 2. 10:18
1/10 anonim válasza:
Fantasztikus lenne, ha beállítanál kipattogott, összevagdalt képpel.
3/10 anonim válasza:
milyen munka ez, hogy simabőrűnek kell lenni hozzá minden percben?
4/10 anonim válasza:
Gyantázd le, napokig sima lesz utána.
5/10 anonim válasza:
Szerintem előnyösebb ha a folyosón csinálod az ajtó előtt. Ki tudja milyen messze van a mosdó, lehet hogy túl sok idő mire onnan visszaérsz, és akkor már megint nem elég sima a bőröd. :/
6/10 anonim válasza:
De most ezt ti tényleg elhiszitek?
7/10 anonim válasza:
Meg ollót is, gondolom a körmöd is ilyen gyorsan nő!
8/10 anonim válasza:
7: Vagy pelenkát, mert 20 percenként orgazmusa van.
9/10 A kérdező kommentje:
Utolso: ez nem volt vicces, 12 evesek kozott nepszeru lennel ezzel a hatalmas poenoddal, a tobbiek valaszain viszont jot rohogtem:D kozben rajottem, hogy maszkban lesz az interju, tehat nem fog latszodni az arcom/tokam.
2020. júl. 2. 12:20
10/10 anonim válasza:
Reggel zuhany után borovalkoz meg... ennyi.
Nem hiszem hogy olyan gyorsan nőne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!