Gáz lenne magammal elvinni "állásinterjúra" a párom?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm tájékoztatott az álláslehetőségről, és azt mondta, hogy a cég felkeres, de egyébként a cég nevén és a követelményeken kívül nem árulta, hogy miről lenne szó. Nemrég felhívott egy férfi és találkozót beszélt meg velem egy nyilvános helyre, de még ő sem árult el konkrétumokat, mondván személyesen majd mindent elmond. Szerintetek magammal vigyem a párom?
Vagy arra kell a párod mert nő vagy és félsz hogy a férfi esetleg "olyan" állásba akar belerángatni? Akkor legyen ott a párod, de ne szemezzetek, ne legyen feltűnő. Csak akkor ugorjon elő ha baj van...
2015. máj. 12. 16:42
2/18 A kérdező kommentje:
Ott lesz az ismerősöm, ő pedig ismeri a párom, szóval nem tud ott mögöttünk bujkálni valahol.
2015. máj. 12. 16:45
3/18 anonim válasza:
Szerintem egy felnőtt embert nem kell kísérgetni.. Nem tenne jó benyomást.
Meg amúgy is valószínűleg csak valamilyen MLM munkáról van szó, amivel nehéz befutni, szóval nem ér meg annyit a dolog.
2015. máj. 12. 16:47
4/18 anonim válasza:
A cég nevén és a követelményeken kívül mit kellett volna még mondania? :) Egyébként igen, gáz lenne. Ha mindenképpen vinni akarod, tedd le valami kávézóban a környéken, és várjon meg.
2015. máj. 12. 16:53
5/18 anonim válasza:
Én nem vennék fel egy ennyire határozatlan, magáért kiállni nem tudó nyuszit.
2015. máj. 12. 17:14
6/18 anonim válasza:
Baromi hülye ötlet.
2015. máj. 12. 17:14
7/18 anonim válasza:
Oh, ez a titkolózás pontosan tudom, melyik cégre jellemző. Vidd a párod nyugodtan, legfeljebb lesz, aki karonragad és elvonszol.^^ Szerintem semmi gáz nincs vele, ha veled tart, gázabb az a cirkusz, amit itt "állásinterjú" címén levágnak.
2015. máj. 12. 17:18
8/18 anonim válasza:
Ne vidd magaddal, mert semelyik munkáltató sem nézi jó szemmel, azt sugározza, hogy semmire sem vagy képes egyedül, önállóan.
2015. máj. 12. 17:43
9/18 anonim válasza:
Érdekes, hogy ha a kérdezőt kísérik, nem kelt jó benyomást, de az senkinek nem jut eszébe, hogy az ilyen titkolózó, nyilvános helyre interjút szervező cég is legalább ilyen rossz benyomást kelt? Mi olyan titokzatos?
Miféle takargatni valójuk van??! Normális cég ilyet nem csinál.Valószínű, mikor kiderül, milyen melóról van szó, mindenki elmenekül.Szerintem ezek után ne menj el, nagyon gáz lehet a cég és a munka is!
2015. máj. 12. 17:59
10/18 anonim válasza:
Engem is akartak már például parkolóba hívni állásinterjúra.Nos, ha ilyen tróger a cég, hogy csak parkolós interjúztatásra futja, mert még egy nyomorék iroda sincs, na akkor oda még vécét pucolni sem megyek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!