Ha mindig csak tőfestést/szőkítést csinálok akkor megúszhatom a töredezést?
Szerintem igen, mert én is csak a tövét festem, és rendszeresen olvasom itt a töredező szőke hajas kérdéseket, és mindig csodálkozom, hogy nekem miért nem törik.
Kb. félévente az egészet felfrissítem egy színezővel, és szép lesz az eredmény.
A tövét olyannal festem, amit épp ki akarok próbálni. Már festem annyi ideje, hogy tudjam a dobozról, hogy az milyen lesz a fejemen.
Most a Gliss Color 10-2-es színt használom, már kb. 5 tőfestésen túl vagyok ezzel, és bejön. (Ezelőtt a Schwarzkopf gélesét használtam.)
Amikor az egész hosszát beszínezem, azt úgy csinálom, hogy tőfestés utáni nap Casting Creme Gloss-al végigmegyek az egészen, de főleg a hajam hosszán, és csak a végén teszem 5 percre a tövére. 1010-es árnyalatot használom.
Nem szőkítek külön, amennyit a fentiek kiszívnak, annyira leszek szőke. Az eredeti hajam középbarna, és nem olyan világos szőke lesz, mint a festékek dobozain, hanem olyan Blake Lively-s lesz a végeredmény.
A tőfestést meg úgy csinálom, hogy mikor választékokról választékra haladok, kicsit lejjebb húzom a festéket. Tehát ha van egy 1 centis lenövést, akkor a sötét részre többet teszek, az ecsetet meg a maradék festékkel kb. 4-5 centire meghúzom, hogy ne legyen olyan éles az eltérés a frissen festett tő, és a már festett hossz közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!