Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha mindig csak tőfestést/szőkí...

Ha mindig csak tőfestést/szőkítést csinálok akkor megúszhatom a töredezést?

Figyelt kérdés
9-10-es színmélységű a hajam, ha csak a tövét szőkítem havonta 1x és figyelek hogy a hosszára ne kerüljön akkor elvileg egészségesebb állapotot tudok elérni nem?
2020. júl. 1. 23:21
 1/5 anonim ***** válasza:
A tövénél is roncsolod a szőkítéssel, honnan jött ez hogy akkor nem fog töredezni?
2020. júl. 2. 06:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen, mert én is csak a tövét festem, és rendszeresen olvasom itt a töredező szőke hajas kérdéseket, és mindig csodálkozom, hogy nekem miért nem törik.

Kb. félévente az egészet felfrissítem egy színezővel, és szép lesz az eredmény.

2020. júl. 3. 18:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Milyen színezőt használsz olyankor? És mivel szoktad a tövét festeni?
2020. júl. 3. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A tövét olyannal festem, amit épp ki akarok próbálni. Már festem annyi ideje, hogy tudjam a dobozról, hogy az milyen lesz a fejemen.

Most a Gliss Color 10-2-es színt használom, már kb. 5 tőfestésen túl vagyok ezzel, és bejön. (Ezelőtt a Schwarzkopf gélesét használtam.)

Amikor az egész hosszát beszínezem, azt úgy csinálom, hogy tőfestés utáni nap Casting Creme Gloss-al végigmegyek az egészen, de főleg a hajam hosszán, és csak a végén teszem 5 percre a tövére. 1010-es árnyalatot használom.

Nem szőkítek külön, amennyit a fentiek kiszívnak, annyira leszek szőke. Az eredeti hajam középbarna, és nem olyan világos szőke lesz, mint a festékek dobozain, hanem olyan Blake Lively-s lesz a végeredmény.

A tőfestést meg úgy csinálom, hogy mikor választékokról választékra haladok, kicsit lejjebb húzom a festéket. Tehát ha van egy 1 centis lenövést, akkor a sötét részre többet teszek, az ecsetet meg a maradék festékkel kb. 4-5 centire meghúzom, hogy ne legyen olyan éles az eltérés a frissen festett tő, és a már festett hossz közt.

2020. júl. 3. 21:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem sötétszőke az eredeti hajszínem de így se tudja kiszívni egyik festék sem normálisan, szőkítőporozni nem akarom havonta mert nem tudom olyan pontosan csinálni, hogy csak a lenőtt részre menjen és leég a többi.
2020. júl. 3. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!