37 hetesen nincs barna vonal. Megúszhatom? Van akinél ez után jött elő?
Figyelt kérdés
2019. okt. 10. 09:32
2/8 anonim válasza:
Szerintem ezután már nem fog előjönni. Nekem sem volt az elsőnél, most 35 hetes vagyok a másodikkal, most sincs.
3/8 anonim válasza:
Nekem szülés után jött elő. Vagyis valószínű előtte is volt, de annyira ki volt tágulva a bőröm, hogy nem látszódott (6,5 kg-nyi gyerek volt 2 mehlepennyel, 2 burokkal).
4/8 anonim válasza:
Van akinek sosem lesz...
Nekem volt, semmi bajom nem volt vele
Most a 2. Babánál nincs..
5/8 anonim válasza:
Miert fontos hogy megúszd? Az nem maradandó, csak a rengeteg ösztrogén hatására alakul ki ha kialakul. Nekem pl nem volt.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. okt. 10. 12:00
7/8 anonim válasza:
Nekem van, de sokkal halvanyabb, mint az elso gyereknel volt. Viszont en semertem, mi a jelentosege, hogy van-e, szules utan legkesobb par honappal ugyis eltunik.
8/8 anonim válasza:
Nekem is szülés után jött elő. Pár hónap múlva eltűnt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!