Mikor jelent meg a barna vonal?
Figyelt kérdés
Most 20 hetes vagyok, még sehol semmi... Az első terhességemnél úgy emlékszem, már ilyenkor volt csíkom. Bár tudom, semmi jelentősége, csak kíváncsiságból kérdezem.2009. jan. 30. 13:44
1/5 anonim válasza:
Nekem kb a 37. héten.
Szép pocakosodást!
2/5 anonim válasza:
én a 26.hét környékén vettem észre egy nagyon halványka vonalat a köldököm fölött most a 30.hétnél járok és már alul is van jó halványan
3/5 A kérdező kommentje:
Elsőnek: én a sötét, barna vonalra gondoltam ami a köldök vonalától fut a pocak aljáig, nem a striákra :-) Az egyáltalán nem hiányzik ( nincs is )
2009. jan. 30. 15:10
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Tudom mire gondoltál, de nekem akkor is csak a 37 héten jött elő :)
5/5 anonim válasza:
én 2 hónapja szültem de nem jött elő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!