Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagy stresszt okoz nekem a...

Nagy stresszt okoz nekem a hosszu haj. Mas is van ezzel igy? Kezdem azt erezni hogy ez az egesz derekig/fenekig ero haj egy mania a nok kozott.

Figyelt kérdés

Azt vettem eszre magamon, hogy amiota megnott a hajam derekig erore, teljesen mas a kozerzetem. Mindig felbosszant, hogy beleakad mindenbe, nem tudok rendesen mozogni tole, utalok hajat mosni, mar amikor tudom elore hogy hajat kell mosnom rosszul vagyok tole. Mikor kimosom utana egesz nap szarad, ha nem hasznalok hajszaritot. Amig szarad szinten nem tudok nekivagni semminek, mert nagyon kenyelmetlen.

Kibontva szinte sose hordom, mert lehetetlen vele barmit csinalni.

Allandoan ossze van kontyolva, tehat semmi ertelme nincs hogy ennyire hosszu legyen.

Szeretnem kibontva hordani hetkoznapokon, de ezt a hajhosszt nem lehet kibontva hordani. Max alkalmakra lehet csak kiengedve, de igy meg minek?

Kezdem azt erezni, hogy ez az egesz hosszu haj dolog csak egy divathobort. Behoztak a divatba, hogy csak a fenekig ero haj a valami, minden no erolkodik, hogy megnojjon a haja ilyen hosszura, kozben meg csak megkeseriti a nok eletet. En is epp ezert novesztettem meg, mert atmostak a fejemet vele, hogy csak ez a szep, kozben meg sose tetszett az ennyire hosszu haj.

Mas is erzett igy, vagy csak en vagyok ezzel igy? Tapasztalatokat/velemenyeket szivesen meghallgatnek.

2020. jún. 20. 17:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%
Én pont fordítva vagyok, nagyon jól érzem magam a fenékig érő hajammal,imádom festeni,ápolni,fésülni,egész nap fogdosom:D
2020. jún. 21. 19:33
 12/14 anonim ***** válasza:
22%

Ne haragudj meg, de te max egy fiatal (kis)lány lehetsz nem pedig nő, mert hagyod hogy a média befolyásoljon. Te tipikusan az az embertípus vagy akinek nem számít, hogy valami jól áll e, tetszik vagy sem, megcsináltatja/ viseli mert ez a divat és ezt követni kell. Ne mondd hogy nem így van, mert pontosan ezt írtad le!

Ha egy hosszú haj megfelelően ápolva van, nem igénytelen és igenis vannak nagyon sokan akik tudják viselni, tudnak vele bánni, van hozzá türelmük. Sőt van akinek ez áll jól, és azért mert neked megkeseríti az életed, ez még nem lesz igaz mindenki másra.

Ennyi erővel a rövid hajú nőkre is rálehetne sütni hogy igénytelenek mert nincs kedvük törődni a hajukkal ezért rövid, csak bekell szárítani oszt'ennyi...

Na:D

Viselje mindenki azt ami jól áll neki, ami tetszik neki és törődjön megfelelően a saját hajával.

Csak kérdem hogy ha bejönne divatba a baka frizura nőknek, levágatnád pusztán azért mert az lesz a menő? :D

2020. jún. 23. 09:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem sokszor volt rövidebb hajam (vállig erő) és nemrégóta hosszú de nagyon hosszú. 1 és fél éve volt rövid hajam (vállig erő) és úgy gondoltam levágatom akkor. Nagyon tetszett majd megnőtt és úgy voltam vele mikor már mellig erő volt jó még növesztem mert most hosszú hajat szeretnék mert régen volt olyan igazán hosszú hajam. És most, hogy megnőtt szép enyhén göndör, de egyszerűen nem tudom elviselni kiengedve dús ezért melegít, bele akad mindenbe és egy másik dolog ami nagyon zavar "megfoghatom, eredeti göndör?, megfésülhetem, uhh kivasalhatom?" nagyon zavar,ha valaki piszkálja.Ápolom úgyhogy szép de ettől többet nem tudok felhozni a mentségére. Legtöbbször össze van kontyolva suliba össze volt fogva, de úgy is bele akad mindenbe. A másik dolog az alvás mindig ráfekszem és rossz. A hajmosás borzalmas több okból is mivel sok van rengeteg sampon kell rá, hogy rendesen ki lehessen mosni. Másik pedig a szárítás....mindig hajszaritót használok mert másképp nem szárad meg rendesen. Úgyhogy megyek majd nemsokára fodrászhoz és váll alá érőre vágatom. Úgy hord a hajad, ahogy neked tetszik attól mert xynak hosszú a haja neked nem kell annak lennie. Olyan hajd legyen ami tetszik. Ne befolyásoljon a média se más emberek véleménye. Hajad megnő nem egy örökké tartó változás. És amíg ki nem próbálod nem tudod meg tetszik e.
2020. jún. 25. 16:27
 14/14 jpeter1 ***** válasza:
A páromnak jóval térd alá ér,egészséges és dús. Nagyon szép,elegáns kontyokat tud rakni belőle. De sokszor kibontva hordja.
2020. nov. 1. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!