Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Striák vannak a combomon....

Striák vannak a combomon. Emiatt kell szégyenkeznem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy én 18 éves lány vagyok és félek, hogy mások meglátják, hogy a combomon végig ilyenek vannak. Pl.: mikor strandolni mennek a többiek, én kifogást keresve mondom le. Nem merek fiúknál sem kezdeményezni, mert belegondolok, hogy előbb vagy utóbb, ha látnának kevesebb ruhában vagy anélkül, akkor ettől eludnorodnának vagy ilyesmi. Olvastam, hogy csak elhalványodni halványodhat el, de eltünni sosem fog, és ez annyira szar érzés. Nem tudom, mit tegyek. Még rövidebb nadrágot sem merek felvenni.

2020. jún. 9. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Sz*rd le!

Egyik barátnőm tigrisnek hívta magát, mert olyan csíkos volt. Kamaszként gyorsan meghízott, majd lefogyott, de tiszta csík lett. Soha nem volt problémája miatta.

2020. jún. 9. 17:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még aranyos is.
2020. jún. 9. 17:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. jún. 9. 17:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. jún. 9. 17:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kell, sok embernek vannak striái, ez egész általános dolog. Jó, van akinek nem sok, de attól még biztos nem fog semmi rosszat gondolni rólad, mert neked feltűnőbb.

Hidd el, hogy senki nem foglalkozna vele, csak te tulajdonítasz neki túl sok jelentőséget. Nyugodtan vegyél fel rövidnadrágot.

2020. jún. 9. 18:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is rengeteg van, pedig piszkafa alkatú nő vagyok, nagyon gyorsan nőttem, azért lett olyan. Ne foglalkozz vele, nincsen benne semmi szégyellnivaló. Nem tudom, hogy ez rajtad segít-e, de párom szerint még aranyos is
2020. jún. 9. 20:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek, vagyis igyekszem magamban tartani, hogy szarjam le😄
2020. jún. 10. 14:45
 8/11 anonim ***** válasza:
29%
Inkább tartsd magadban és ne szrd le, mert attól még büdös is lesz.
2020. jún. 10. 14:57
 9/11 anonim válasza:
100%

ne aggódj miatta. nekem (ha lehet ezt mondani magamra) jó alakom van, aktívan sportolok régóta. de volt két hónap mikor nagyon elhagytam magam, érzelmi evő lettem és 4 éve feljött pár kiló a combomra. striás lett. nagyon. kívül, belül.

azóta formába hoztam az alakom, de a striák megmaradnak.

ez természetes, ne aggódj miattuk.

nekem egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy ez gond lenne és sohasem volt ebből problémám.

inkább arra fókuszálj, hogy kedves, bájos, nőies legyél.

a striák a legeslegkisebb hibák

légy magabiztos és fogadd el önmagad.

ha valaki igazán szeret, akkor szeretni fog a striáiddal is.

hajrá, menj nyugodtan strandolni, hisz fiatal vagy, ki kell élvezni a nyár minden percét.

és egy percig se szégyenkezz!!

18L

2020. jún. 15. 18:30
 10/11 anonim válasza:
75%
Tudom mot érzel, igaz én 32 eves vagyok ,sehol egy stria ,de...szültem es sajnos az oldalam 2oldalt kicsit csíkos lett, lila csikos, kb.1napig sírtam mikor eszre vettem. Aztan lattam h a terdhajlatomnal is 🤦‍♀️ szerencsére bio oillal de lehet h ynelkul is ,de szepen kifehéredett. De ott van ,es bizony engem zavar. Mondják h jajj büszke csikok hiszen gyerekem miatt lettek ő rá emlekeztetnek...stb..de akkor is zavar. 🤷‍♀️ En pl.szeretem a tetkokat ,bal karom vegig van varrva. Lapockamon, labamon ,ujjamon,nyakamon es meg sorolhatnym vannak tetkók. En pl.fogok tetovaltatni az oldalamra es tobb mint valószínű hogy a kislanyom arcképét😁 ha mar tőle lettek. A terdhajlatommal nem tudok mit kezdeni az ott ugy marad, oda tetko erdekes lenne. Viszont ha neked olyan helyen van h sokat eltakarhatnal tetkoval es szereted es tudsz azonosulni a tetkoval akkor hajra. De ami fontos, ne azert varras oda h eltakarja!☝️ varras mert tetszene,mert egy eleten at ott lesz. Nekem ez a véleményem. De pl.a fannizero kollagent nagyon dicserik ,csodakat tesz a stias bőrrel 👍😊 nézz utanna.
2020. jún. 16. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!