Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek milyen az ha...

Szerintetek milyen az ha valakinek szép az arcbőre?

Figyelt kérdés
Most elhatároztam hogy nem fogok sminkelni, alapozót legalábbis biztosan nem, csak szempillaspirált max. Így érdekelne, hogy milyen termékeket vegyek hogy szép legyen az arcbőröm?

2020. máj. 30. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Irigylésre méltó a szép arcbőr.
2020. máj. 30. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
43%
a szép arcbőr feszes, fényes,ráncmentes,pigment és anyajegy mentes
2020. máj. 30. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, azért az anyajegy mentes szerintem bőven elhagyagolható, nem értem miért lenne zavaró 1-2 anyajegy, főleg, hogy többségében a kisebb anyajegyek az elterjedtek arcon. Nekem fel sem tűnik egy aprócska anyajegy a férfi arcán - legalább is zavaró módon biztosan nem.
2020. máj. 30. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy az alapozó hogy jön a bőrápoláshoz. Eddig is ápoltad a bőröd, nem? Az alapozótól biztos nem rondább.
2020. máj. 30. 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a szép a bőr azt jelenti, hogy nincsnek rajta feltűnő bőrhibák, egységes a színe és van egy egészséges fénye.
2020. máj. 30. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!