Mitől lett ilyen szép az arcbőre ennek a lánynak?
Smink, rossz kamera, rossz világítás... csodákra képes.
Ettől függetlenül lehet valóban szép bőre.
Na ne mondjátok, hogy a fényviszony miatt.
Nézzétek meg ezt a vidit. Itt nem látok rajta alapozót, vagy az én szemem rossz.
Ide látom az alapozót, tök sárga a feje, meg rossz az eldolgozása is :D
Van rajta alapozó sajnos...
Ettől független van olyan akinek szép a bőre alapozó nélkül is, de az nem biztos, hogy Ő.
ja, ez smink. alatta is lehet szép a bőre ettől függetlenül.
most erre a kérdésre nem tudom mit lehetne válaszolni. ezer oka lehet annak, hogy valakinek szép a bőre. genetika, táplálkozás, ilyen-olyan krémek, vitaminok, kapszulák, gyógyszerek, 1000féle alapozó, kozmetikai kezelések, ez mind külön-külön, keverve, vagy az összes együtt.
Ki van sminkelve, a második videóban is. Egy férfiből lett nő, hidd el, hogy minden alkalmat megragad, hogy kisminkelhesse magát :)
Ha te is szeretnél javítani a bőrképeden, akkor először arra figyelj, hogy mit viszel be a testedbe. Fontos az arctisztítás, hidratálás, fényvédő. Kezelésnek én a kémiai hámlasztást vagy a dermarollert ajánlom. Nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!