Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szoktátok a feneketeket és az...

Szoktátok a feneketeket és az ánuszotok körül borotválni fiúk?

Figyelt kérdés

Elég erősen nő az ánuszom környékén a szőr, és kérdés leborotváljam -e. Lányok fiúk?

19/F

2020. máj. 27. 01:28
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
Tedd fel előbb a kérdést: vajon nézi-e valaki, mi van ott? :D
2020. máj. 27. 02:06
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Igen
2020. máj. 27. 02:31
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
@1 Nem nézik, de látják. Te még nyilván kicsi vagy ehhez, de akik szexelnek, azoknak nem mindegy. Nekünk csajoknak sem mindegy, mekkora pulikutya figyel a farpofátok között, mint ahogy nektek sem mindegy, mi hol és mennyire vagyunk szőrösek.
2020. máj. 27. 02:34
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
En borotvalom. Havonta 1-2 alkalommal
2020. máj. 27. 06:09
 5/8 anonim válasza:
66%
Mindenki döntse el magának ,van aki borotválja van aki nem, szerintem borotváld mert higénikusabb :D
2020. máj. 27. 09:29
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
gyantáztatom
2020. máj. 27. 10:43
 7/8 anonim ***** válasza:
15%

Miből gondolod? :)

Ha nem s.ggbekúrjátok egymást, akkor teljesen mindegy. Normális emberek nem nézegetik egymás s.gglyukát, arra találták ki az urológust. Minálunk nem szokás egymás farpofái közé leskelődni.

"mint ahogy nektek sem mindegy, mi hol és mennyire vagyunk szőrösek."

Ha nincs bajszod és hónaljkutyád, én elfogadlak ;) Ez a kettő alapvető higiénia kérdése. Tudom, hogy a fanszőrzetre gondoltál persze, de városi mítosz, hogy ez a férfiaknak ízléstelen lenne.

2020. máj. 27. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:
90%

De attól még látszik, hogy mennyire szőrös. Aranyos, hogy azt hiszed, nem. :)

Nem, nem a fanszőrzetre gondoltam, azzal nem értem mi bajod van. Akkor te most vagy valami hippi vagy, aki a szőrös nőket szereti, vagy 12 éves vagy, és még nem tudod, hogy a lányok alapból szőrösek, csak leborotválják.

2020. máj. 27. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!