Ti is be szoktátok kenni a feneketeket esténként golyós dezodorral, hogy másnap ne legyen büdös?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 23. 15:15
1/13 anonim válasza:
Nem, én fújósat használok, mert a golyós mindig becsípi a seggszőrömet
3/13 anonim válasza:
Talán meg kellene mosni, nem vegyszert fújni rá!
4/13 anonim válasza:
A fenekemet? Ott is kell kenni?
5/13 anonim válasza:
Wat....Én zuhanyzok reggel és csak a hónaljamra használok dezodort, de lehet, velem van a baj :D
20L
6/13 anonim válasza:
Persze,kívül is,belül is... ;) :D
7/13 anonim válasza:
Persze, aztán kenem a hónom aljára.
8/13 anonim válasza:
Sőt utána a számat is azzal kenem, hogy ne legyen büdös.
9/13 anonim válasza:
Nem, nem szoktuk. Figyelj, nagy vécézés után úgyse kéred senkitől hogy dugja oda az orrát, ha meg megfürödtél tiszta lesz. Oké, ha eltelik egy kis idő, nyilván segg szaga lesz, de mindenkinek olyan, attól még tiszta. Szerintem amit csinálsz az pusztán felesleges és egészségtelen.
10/13 anonim válasza:
Dehogyis! Teljesen felesleges, és nem arra való. Jól mondtak előttem, egészségtelen és felesleges. Ha minden nap lefurodsz, és megmosod ott is, teljesen elég. Ha még nagyon leizzadsz, teljesen normális, hogy ott is büdi lesz. Felesleges és hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!