Ti is be szoktátok kenni a feneketeket esténként golyós dezodorral, hogy másnap ne legyen büdös?
Már egy másik kérdésnél is láttam valakit, aki dezodort javasolt az alvázra szagok ellen, szóval megpróbálom komolyan venni :D
Nem igazán ajánlatos ott dezodort használni, a szagok ellen a megfelelő tisztálkodással lehet védekezni. Nem biztos, hogy le lehet tudni a megfelelő higiéniát napi egyszeri zuhanyzással. Mostanában sokan ördögtől valónak tartják az intim tisztálkodási szereket valamiért, pedig igen hasznosak tudnak lenni, ha nem akarunk szagcsíkot húzni.
Szerintem például alap, hogy nagywc-zés után ha nincs alkalmunk megmosakodni, akkor nedves toalettkendőt használunk. Ki lehet próbálni, hogy a száraz papírral törlés után amikor tisztának gondolnánk, a törlőkendőn bizony látszik, hogy nem volt az még teljesen tiszta :D és ugyanez megnyilvánul a szagokban. Én kisdolog után szoktam használni intim törlőkendőt is, ezenkívül a tisztasági betét is egy hasznos találmány :) Így dezodor nélkül sem lesz büdi az aljam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!