Csajok, van olyan sampon v balzsam ami TÉNYLEG segíti a haj gyorsabb növekedését? (nevet, márkát)
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 22:50
1/8 anonim válasza:
en mar kerdeztem szakertotol azt mondta hogy o nem ismer ilyent., amugy a haj es korom a nem tom milyen sejt kihalasa
miatt no, szal sztem nem is volna egzseges ilyent venni...
azt tudom hogy van olyan noveny amitol tomotebb lesz a haj..., amugy mert nem csinalsz hajhosszabitast?(varras hozza vagy nem tom)
2/8 anonim válasza:
jah es en is kerestem neten ilyen "csodaszereket" de nyomok sehol sem volt:P
3/8 anonim válasza:
szerintem a gyógyszer hatékonyabb, meg a vitaminok. Pl revalid. De a fodrászom azt mondta, ha rendszeresen van egy kicsi vágva, attól gyorsabban nő, vagy a festve van rendszeresen, akkor is. De inkább sok egészséges kaját egyél, meg sok folyadékot igyál. A hajhosszabbítás meg szerintem borzasztóan ronda, és még drága is.
4/8 anonim válasza:
nem is ronda!!!az afrot pl majdnem mindenki hajhosszabitassal csinaltatja szted az ronda???
5/8 anonim válasza:
Nekem úgy rémlik mintha a garnier-nek lenne,vagy lett volna.Mintha már láttam volna .Ne hurrogjatok le,hangsúlyozom:mintha.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
Noname,nem akarok hajfelvarrást,barátnőmnek is van,és elég sokat szenved vele:)
2010. júl. 30. 08:48
7/8 Placsa válasza:
valamikor olvastam egy elöbbi kérdésekben hogy ez beválik biovanne 2-3 ezer ft meg élesztő evés lehet hogy jó én még nem próbáltam de a csajnak használt
8/8 A kérdező kommentje:
köszii
2010. aug. 5. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!