Hogyan tudnám rávenni magam arra, hogy rendszeresen hajat mossak?
Figyelt kérdés
Mindíg elhatározom, hogy minden harmadik nap megmosom a hajam aztán vagy elfelejtem vagy nincs kedvem hozzá, ezért van, hogy így karantén idelyén 1 hétig nem mosok hajat. Mit tegyek???2020. máj. 16. 20:56
1/3 anonim válasza:
Úristen :O 1 hétig nem mosol hajat?! Katasztrófa.
És akkor mi van?
Majd mosol, mikor már elviselhetetlenül zsíros lesz.
2/3 anonim válasza:
Kell három naponta hajat mosnod? Karanténban a legtöbben kevesebbet mozgunk, én is kb hetente mosom (azért kb. mert igazából nem követek semmi beosztást, amikor zsíros megmosom) mert egyszerűen nem kell gyakrabban.
3/3 anonim válasza:
Amióta karantén van én is hetente mosom :D nincs ebben semmi, nekem amúgy se zsírosodik hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!