Mivel tudnám rávenni magam a folyamatos mozgásra? Mindig feladom, és most szeretnék rendszeresen mozogni
Figyelt kérdés
2017. febr. 6. 22:55
1/3 anonim válasza:
Eloszor is valassz ki egy motivalo zenet amit ha hallgatsz mindig tudsz kuzdeni. Nyomtass ki egy kepet az elerendo celrol, egy izmos sportolorol vagy akar egy lanyrol/fiurol aki motival teged. Mindig ranezes es csak azert is folytatod. Csinalj magadrol egy fotot a legelejen es nezd meg par het utan. Engem ezek motivalnak mert enis ugyanilyen vagyok hogy elkezdem aztan abbahagyom. Sok sikert es kitartast! Ja meg annyi hogy keress edzopartnereket, akivel folyamatosan tartod a kapcsolatot es igy a kornyezeted is huz, motival hogy veluk egyutt fejlodj
2/3 anonim válasza:
Ha nem szeretsz mozogni, akkor sehogy... világ életemben sportoltam, szezonban rengeteget futok, bringázom, kajakozom, de téles szinte semmit... gyűlölöm a hideget és semmivel nem tudom motiválni magamat rá... heti 1-2* lemegyek konditerembe, hogy mozogjak valamit...
3/3 anonim válasza:
Válassz olyan sportot amit élvezel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!