Mióta rendszeresen mozgok, megnőtt kicsit hasam. Mit tudnék ellene tenni?
Figyelt kérdés
Sok ideig lusta életmódot éltem, nem mozogtam és elég sovány is voltam.
Lassan 4 hónapja eldöntöttem, hogy rendszeresen fogok mozogni és jobban is érzem magam, de valamiért a hasam is elkezdett nőni ezzel arányosan, pedig szinte heti 4 alkalommal rendszeresen mozgok. Mit lehetne ellene tenni?
2017. jan. 5. 13:28
1/5 anonim válasza:
ne egyél annyit. (főleg a vacsorákat hanyagold vagy könnyítsd)
Amúgy ha nem vagyok túl indiszkrét ez a heti 4 alkalom pontosan miből is áll?
3/5 A kérdező kommentje:
Hétfő hát
Kedd tricepsz, váll
Csütörtök láb
Péntek bicepsz, mell
Lehet tényleg az étkezést vittem túlzásba, próbáltam minél többet enni, hogy jöjjenek fel a kilók. Megpróbálok akkor ebből lejjebb venni.
2017. jan. 5. 15:22
4/5 anonim válasza:
Szóval heti négyszer súlyzózol és ezt nevezed rendszeres mozgásnak? Nem gondolod, hogy aerob edzés is kéne?
5/5 A kérdező kommentje:
Jobb időben rendszeresen biciklizek, most itt a hidegben hóban ez nehezebben megoldható.
2017. jan. 8. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!