Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Van itt aki gyantázza...

Lányok! Van itt aki gyantázza az arcát? Hideg vagy meleg gyantát használtok?

Figyelt kérdés

Félek hozzákezdeni, mert soha nem csináltam vele semmit, de sajnos rá kényszerültem a pajeszomnál...

Nem fog megerősödni vagy nem lesz sötétebb? A rutint is leírhatjátok. Köszi!

2020. máj. 10. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:

A bajszomat eddig kozmetikussal gyantáztattam, hagyományos meleggyantával. Úgy 15 percig meleg utána. Nem, egyáltalán nem erősödik meg.

Próbáltam drogériába kapható hideg arcgyantával szedni, de nem vált be (még a hosszabb szemöldökömet se szedte ki). Jelenleg (kozmetikus híán) ollóval vágom vissza vagy borotválom - bár elég ritkán kell, és nem érzem, hogy sötétedett vagy erősödött volna.

2020. máj. 10. 12:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak a bajszodat vagy a pajeszodnál is?
2020. máj. 10. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Én borotválom,de nekem sem erősebb. Bajuszt és pajeszt.L
2020. máj. 10. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a szám felett lévő pihét, és a szemöldököm is hideg gyantacsíkkal csinálom. Nekem teljesen megfelel, jól kiszedi a szőrt is. Nem erősödött meg, de nem is ritkult.
2020. máj. 10. 14:34
 5/5 A kérdező kommentje:
És más arcszőrzetet nem szedtek le?
2020. máj. 13. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!