Miért károsabb vizes hajat vasalni mint szárazat?
Figyelt kérdés
A hajszárítót sem száraz hajon használjuk :)2010. júl. 29. 00:14
1/7 anonim válasza:
erről megoszlanak a vélemények de sztem a vizeset károsabb aztán a fene tudja..
2/7 anonim válasza:
szerintem az bele égeti valahogy. és azért. de nem akarok hülyeséget mondani csak egy tipp
3/7 anonim válasza:
vizes hajat alapból nem lehet kivasalni, esetleg ha nagyon kicsit nedves.
4/7 anonim válasza:
Gondolom azért, mert fölforrasztja a vizet, aztán az úgy szétégeti a hajat. Olvastam olyat, hogy a csaj vizesen vasalta ki a haját, aztán annyira tönkre ment neki, hogy rövidre le kellett vágatni.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Bocsi, de a hajszárítót persze, hogy nem száraz hajon használjuk... Azért találták ki, hogy a vizesből száraz legyen -.-"
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a linket!
Az utolsó válaszadónak, a vasaló is szárítja a hajat(ez egyértelmű), az én hajvasalómat törölköző száraz hajon lehet használni, ezért tettem fel alapból a kérdést, énbocsi -.-"
2010. júl. 29. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!