Minden kozmetikus ilyen, vagy nekem van túl nagy elvárásom?
Az elmúlt 1 évben 3 kozmetikust is megjártam, mert mindegyikük hanyag volt (szerintem). Nincs hatalmas probléma az arcbőrömmel, mitesszer em van sok az orromon, államon, illetve szemüveg miatt van pár 'gríz' a szemem alatt.
Mindhármuk otthagyta az összes mitesszert az orromon, csak az orrom mellett nyomták ki, az államhoz hozzá se nyúltak.
Gondoltam hagyom, hogy szedjék a szemöldökömet, hátha jobb formája lesz.. Ha én így szedném magamnak... :( Számomra a frissen szedett szemöldök nem olyan, hogy csak a hosszú fekete szálakat szedem ki..
Velem van a baj, nagyok az elvárásaim?
Nekem is ez a bajom. Jelenleg nincs is kozmetikusom, mert eddig egyik sem vált be.
Arctisztításra kellene járnom, de nagyon érzékeny a bőröm. Eddig akikhez mentem, úgy megkínoztak, hogy tiszta seb lett az arcom. Mire helyre jöttek a sebek, addigra újra tisztítani kellett. Direkt szóltam, hogy érzékeny a bőröm, de így is. Volt aki felét ott hagyta, nem tisztította ki normálisan. A szemöldökömet egyik sem tudta kiszedni, mind bele szedett. Mikor már tetovált lett a szemöldököm, akkor elvileg tök egyszerű dolga lett volna, a forma megvolt, csak az mentén kellett volna kiszedni, de így is bele bírt szedni🤦🏼♀️
Rossz kozmetikusokat fogtál ki!
Nagyon kevés a JÓ kozmetikus sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!