Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Minden kozmetikus ilyen, vagy...

Minden kozmetikus ilyen, vagy nekem van túl nagy elvárásom?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 1 évben 3 kozmetikust is megjártam, mert mindegyikük hanyag volt (szerintem). Nincs hatalmas probléma az arcbőrömmel, mitesszer em van sok az orromon, államon, illetve szemüveg miatt van pár 'gríz' a szemem alatt.

Mindhármuk otthagyta az összes mitesszert az orromon, csak az orrom mellett nyomták ki, az államhoz hozzá se nyúltak.

Gondoltam hagyom, hogy szedjék a szemöldökömet, hátha jobb formája lesz.. Ha én így szedném magamnak... :( Számomra a frissen szedett szemöldök nem olyan, hogy csak a hosszú fekete szálakat szedem ki..

Velem van a baj, nagyok az elvárásaim?

2020. ápr. 15. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindenhol nyomkod mitesszereket a kozmetikusom és a szemöldökömet is rendesen kiszedi.
2020. ápr. 15. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a bajom. Jelenleg nincs is kozmetikusom, mert eddig egyik sem vált be.

Arctisztításra kellene járnom, de nagyon érzékeny a bőröm. Eddig akikhez mentem, úgy megkínoztak, hogy tiszta seb lett az arcom. Mire helyre jöttek a sebek, addigra újra tisztítani kellett. Direkt szóltam, hogy érzékeny a bőröm, de így is. Volt aki felét ott hagyta, nem tisztította ki normálisan. A szemöldökömet egyik sem tudta kiszedni, mind bele szedett. Mikor már tetovált lett a szemöldököm, akkor elvileg tök egyszerű dolga lett volna, a forma megvolt, csak az mentén kellett volna kiszedni, de így is bele bírt szedni🤦🏼‍♀️

2020. ápr. 15. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem általánosságban az a tapasztalatom, hogy azokat a kozmetikusokat érdemes elkerülni akik "mindenhez IS értenek" ergo csinál nagykezelést, de amúgy pillázik, masszőr, sminkel stb.. Ők azok akiknek minden téren van minimális ismeretük de egyikben sem igazán alaposak vagy nem szép az a munka amit kiadnak a kezük közül..
2020. ápr. 15. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Rossz kozmetikusokat fogtál ki!

Nagyon kevés a JÓ kozmetikus sajnos.

2020. ápr. 15. 22:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Az egyikük olyan "mindenes" volt, de a másik 2 csak kozmetikus. Elkeserítő
2020. ápr. 16. 11:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem is érzékeny a bőröm. Az egyik kezelés után hatalmas gyulladt dudorok lettek az arcomon, amiből savó jött ki (allergiás reakció)... Szteroidos kenőccsel kentem a végén, mert 2 hét után sem enyhült, csak folyt a váladék..
2020. ápr. 16. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!