Fehér bőrű embereknek is le lehet e érniük olyan hajat mint példáuld NLE Choppa-nak? Vagy Lil Mosey vagy BlueFace nek?
Rákerestem az interneten hogy hogyan lehetne olyan hajat várázsolnom magamnak de kíváncsi lennék hogy lehetséges e mert én nem vagyok néger. Elméletileg egy szivaccsal kell dörzsölni a hajat és az egy idő után begöndörödik
Másoknak is bejön a hajuk és nekem az is megfelelne csak itthon megtudjam csinálni
Szerintetek lehetséges ?
És ha igen akkor mi kell hozzá ?(szivacs meg valami cucc amit a hajadra kell fújni/kenni) előre is köszi a válaszokat
Istenem... Fehér vagyok és olyan hajam van mint a négereknek... Lehetséges, de attól hogy szivaccsal súrolgatod semmi nem fog történni... Osztálytársam még annó kipróbálta (az aki csúfolt engem a hajam miatt hehe ironikus...) úgy eltöredezett a haja hogy ne tudd meg😂
Ne akarj ilyen göndör hajat... Csak hajmosásnál lehet fésülni, iszonyatosan száraz, hullik... Nem értem miért akarnak gyönyörű egyenes, vagy hullámos hajú lányok göndört... Ráadásul annyi terméket kell rá használnod...
Hozd ki magadból a legjobbat, ne akarj olyan lenni mint más!!! Legyél természetesen szép és a saját hajaddal... Biztosan szép vagy nem göndör hajjal is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!