Hogyan ápoljam a Göndör hajam?
Milyen hajsampont és hajbalzsamot használtok?
A tincsek göndörek (csigásak) is maradjanak.
Ötleteket, javaslatokat kérek.
L'Oréal Paris Elseve Hajerősítő hajbalzsamot használtam. Szerintem ez is az oka, hogy lassan egyenes a hajam.
(Kiegyenesíteni nem szoktam.)
Ugyanezt a balzsamot hasznalom a gondor hajamra, nekem nagyon bevált. En hasznalok hajolajat is.
Megmosom samponnal a hajam, lemosom, kicsavarom a hajambol a vizet, es a hajamra kenem a balzsamot, majd a fejborombe is bele masszírozom. 2-3 perc elteltevel igy ahogy van minden, 2-3 csepp hajolajat nyomok a tenyerembe, es ugy viszem fel a hajvegre.
Ezutan lemosom, es torulkozobe teszem a hajam. Megszaritom de ugy, hogy fentrol a hajtőtől megyek lefele egy fesu segitsegevel.
Ha megszaritottam, kivasalom tincsenkent a hajam.
Pár napig egyenes marad .👍😊
Egyebkent baba sampont, ami balzsamos is.
Es pantene hajolajat.
Ha megiscsak egyenesen hagynad a hajad 😆😅
Ha gondort szeretnel tovabbra is ugy szaritsd, hogy ossze vissza ....... Az en tapasztalatom .... Egyebkent szerintem a balzsamoktol kiegyenesedik a haj:)
Szulfát, szilikon, alkohol (nem mind), parabén nélküli termékeket kell használni.
pl. sampon: gyerek rózsaszín schauma
balzsam: syoss pure, syoss göndör hajra való balzsam ( ebből a sampon változat nem jó)
pakolás: garnier hair food, ziaja
nézz utána a curly girl methodnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!