Hogy ápoljam a göndör hajam? Nektek mi vált be?
Figyelt kérdés
Levágattam a töredezett hajvégeket, most szép egészséges, szeretném ha ez így is maradna, és mindig keveset kellene vágni belőle. Hogy ápoljam?
Amit biztos, hogy használnom kell, az a hajszáritó és hajhab.
2020. jan. 8. 18:02
2/3 anonim válasza:
probalj olyan hajhabot(vagy bármilyen hajformazot) használni, amiben nincs alkohol, mert az szárítja a hajat.
én gélt használok, és egész jól működik, még csak most kezdtem el használni, de szeretem
3/3 anonim válasza:
CGM! (Curly Girl Method) Keress rá, ha megy az angol, úgy is sok anyag van, de mindenképp ajánlom a gondorkacaj.hu blogot és a Magyar Göndör Közösség facebook csoportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!