Milyen termékekkel ápoljam a göndör hajamat?
Sziaa, bár én nem nevezném a hajamat göndörnek, inkább erősen hullámosnak, ajánlom, hogy próbáld ki a curly girl method-ot, sokmindenkinek beválik. Csomó oldalon elmondják, mit szabad és it nem csinálnod.
Esetleg nézegess youtubereket, akik hasonló hajjal rendelkeznek, pl. India Batson, Ayesha Malik. Ők is sokat beszélnek arról, hogy mit csinálnak vele, hogyan ápolják, hogy jó legyen. :))
Igazából tapasztalatom szerint a márka meg ilyenek nem számítanak sokat, amig jól használod őket.
Ugye a göndör haj általában meglehetősen száraz, szóval a hidratálás elengedhtetetlen (balzsam, leave-in stb). Valamint ne mosd túl gyakran, főleg ne erősen szulfát tartalmú samponnal, mert az nagyon kiszárítja. (Ha esetleg gyakran, akár naponta-kétnaponta mosol hajat, mert nagyon zsírosnak érzed, érdemes megfontolni, hogy lehet hogy az pont a tested válaszreakciója a túlzott tisztításra).
A formázáshoz én általában használok valamiféle hajhabot vagy styling cream-et, bár ezek nekem önmagukban nem elegek, mivel a hajam túlságos is hajlamos Simbanak képzelni magát. Ezért a hajmosás végi hajformázás végén még rárakok egy réteg hajzselét. Ezzel a plusz tartással gyakorlatilag akár egy hétig kibírja a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!