Hogyan tudnám göndörebbé varázsolni hátul is a hajamat?
Elöl két nagyobb tincs fele akkorára le lett vágatva még régebben, és azok nagyon szépen csigába göndörödnek, viszont a hajam többi része ugye hosszabb (hátközépig ér a hajam alapból), és legnagyobb része csak hullámos, nem göndör.
Hogyan, illetve milyen termékekkel tudnám jobban göndörebbé tenni?
Hajhab miután megmostad a hajad, egy erősebb vagy ez az ami göndör barátnőmnek magyon bevált : [link]
Rossmanban lehet venni
Szerintem viszont vágatnod kéne belőle, olyan sokat nem mint elől csak egy kicsit mert a súly lehúzza emiatt ugranak ki, és inkább legyél rövid de göndör mint hosszú de egyenes, a göndör az igazán szép göndör hidd el ezerszer különlegesebb.
Nekem is van ugyanilyen termekem, jol hasznal, az illata is isteni, de sajnos ezzel sem a tokeletes:( (de koszonom azert!)
Kb. 3 honapja volt vagva a hajambol utoljara, es hiaba mondtam neki, hogy vagassunk megint, nem akarja :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!