Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rendszeres hajvasalástól...

Rendszeres hajvasalástól hamarabb zsírosodik a haj?

Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal csak jobban töredezik és teljesen tönkre megy. Zsírosodásról nem tudok.
2010. júl. 26. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is csak törik és tönkremegy. sztem nem zsírosodik, sőt inkább teljesen kiszárad, és ezért kezd törni is!
2010. júl. 26. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nagyon kiszárad ezért akár hamarabb zsírosodhat is
2010. júl. 26. 23:24
 4/6 anonim ***** válasza:
ha hajmosás után nem vasalom akkor akár 4-5 napig kibírja zsírosodás nélkül, de ha hajmosás után azonnal vasalom, csak 1-2 napot bír ki mert nagyon bezsírosodik :S 15/L
2010. júl. 27. 00:46
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem tönkrement. kiszáradt, és nagyon töredezett lett:S már meg is bántam h nekiálltam vasalni:S borzalmas.
2010. júl. 27. 09:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem jobban zsírosodott. Mikor kivasalom a hajam, akkor tiszta lapos lesz és rásimul a fejbőrömre és ezért jobban is zsírosodik :S Ha göndörítem, akkor meg 1 hétig is kibírom hajmosás nélkül, mivel nem nagyon tud érintkezni a hajam a fejbőrömmel.
2010. júl. 27. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!