Sötétbarnából szőke?
Szeretnék már változtatni és nagyon rég kiakarom próbálni a szőkét vagy a világosbarnát.
Barátnőm, aki mindig magának festette a haját jól (neki olyan közepes-sötétbarna haja volt) azt ajánlotta, hogy először fessem be szőke hajfestékkel mivel abban van szőkítő, utána egy hamvasító sampont tegyek rá hogy lehúzza a sárgaságot aztán plusz a kívánt színt. Neki sikerült több éven keresztül lila, kék, rózsaszín, szőke lennie. Nálam ez bevállna? Itthon csinálnám egyedül, max ha elrontom elugrok egy barna festékért, de persze ez nem megoldás, mert nyilván nem akarom hogy roncsolódjon. Megérné? Kinek mennyi tapasztalat van? Használ ez a módszer? Nem platina szőkére gondolok hanem termeszétes szőkére vagy szőkésbarnára-világosbarnára
Csak olyanok írjanak, akik valamennyire értenek ehhez vagy csinálták már stb. Fodrászhoz nem tudok menni, ha ez szerintetek hülyeség akkor egyértelműen nem dobok ki több ezret azért hogy roncsoljam a hajam. Köszi a válaszokat:)
Szia ,nekem több éve festve van a hajam , rengeteget festettem már hajat szóval tudok tanácsot adni.
Azt ajánlóm hogy NE festékkel mert az nagyon durván elroncsolja a hajadat. Ha szőkét szeretnél hazsnálj szőkítő port gyenge oxival az az 6%-osat vagy ha nagyon mély a hajszíned akkor 9% oxival. És ha kész a szőkítés utána mehet rá egy szőke festék csak óvatósan bánj ezekkel. ha világosbarnát akkor pedig találsz olyan festéket ami leszívja olyanra ha pedig nem akkor megint csak szőkítő egy gyenge szőkítővel és utána rá a festék. Nem roncsolják ezek a hajat persze némi kárt okoznak benne nem hazudok de nem vészeset. csak ha nagyon sűrűn festegeted és erős anyagokat használsz. de annyitól nem lessz semmi baja ha egy gyenge szőkítővel át mész rajta és raksz rá egy színt. Bízz bennem, tőbb éve festem a hajam saját kezűleg vagy akár fodrász és fodrásznak is tanulok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!