Ma jártam fodrásznál és a mellig érő hajamat váll fölé érő frufrusra csinálta! Most mit tegyek?
Pedig rengeteg fodrász nem érti, a "ne sokat" mondatot. Mintha emiatt több pénzt kapnának.
Sajnos ezzel már nem tudsz mit csinálni. Visszaragasztani nem lehet. Ott kellett volna kiverned a balhét és akkor. Gondolom még fizettél is érte.
Amúgy meg biztos nem olyan vészes. Bár én elfogult vagyok a frufruval kapcsolatban:D
Úú egyszer még tini koromban elmentem egy fodrászhoz, csak a végéből akartam vágatni, felhúzott hátul egy jó nagy tincset, a fésű kb 10 centire volt a fejemtől, a vége az ujjaihoz nagyon közel, kérdezte, hogy így jó? - mondtam hogy igen, erre levágta az ollónál! Azt hittem elájulok, számomra egyértelmű volt, hogy az ujjánál lévőre gondol...
Iszonyat sokára nőtt vissza!!
Próbáld ki a dm-es mivolis haar vitalt
A természetes üteménél gyorsabban megnöveszteni nem lehet sajnos.
Egyébként én is ugyanígy jártam korábban, és első felindulásomban úgy voltam vele, hogy ennél még a teljesen rövid is jobb. Úgyhogy egy másik fodrásznál pár centis pixie frizura lett belőle. Azt viszont nagyon megszerettem, azóta is olyan. Meggondolhatod ezt a lehetőséget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!