Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ma jártam fodrásznál és a...

Ma jártam fodrásznál és a mellig érő hajamat váll fölé érő frufrusra csinálta! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Konkrétan sírni tudnék olyan csúnya! Nem is ezt kértem tőle! Mit tegyek, hogy újra olyan legyen mint volt? Tudtok nekem ajánlani olyan praktikákat amik segítenek gyorsan visszacsinálni az egészet (úgy értem hogy gyorsan megnöveszteni a hajat)? Előre is köszi a választ!

2020. márc. 18. 19:02
1 2
 11/14 opened paradise ***** válasza:
14%

Pedig rengeteg fodrász nem érti, a "ne sokat" mondatot. Mintha emiatt több pénzt kapnának.

Sajnos ezzel már nem tudsz mit csinálni. Visszaragasztani nem lehet. Ott kellett volna kiverned a balhét és akkor. Gondolom még fizettél is érte.

Amúgy meg biztos nem olyan vészes. Bár én elfogult vagyok a frufruval kapcsolatban:D

2020. márc. 18. 23:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Úú egyszer még tini koromban elmentem egy fodrászhoz, csak a végéből akartam vágatni, felhúzott hátul egy jó nagy tincset, a fésű kb 10 centire volt a fejemtől, a vége az ujjaihoz nagyon közel, kérdezte, hogy így jó? - mondtam hogy igen, erre levágta az ollónál! Azt hittem elájulok, számomra egyértelmű volt, hogy az ujjánál lévőre gondol...

Iszonyat sokára nőtt vissza!!

Próbáld ki a dm-es mivolis haar vitalt

2020. márc. 18. 23:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A természetes üteménél gyorsabban megnöveszteni nem lehet sajnos.

Egyébként én is ugyanígy jártam korábban, és első felindulásomban úgy voltam vele, hogy ennél még a teljesen rövid is jobb. Úgyhogy egy másik fodrásznál pár centis pixie frizura lett belőle. Azt viszont nagyon megszerettem, azóta is olyan. Meggondolhatod ezt a lehetőséget is.

2020. márc. 19. 10:08
 14/14 anonim válasza:
73%
Borotváld le, fogd a nullást és told le az egészet. Utána jöhet tükör simára pengével.
2020. márc. 19. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!