Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Váll megérintése mennyire fél...

Váll megérintése mennyire fél bele egy kollégális kapcsolatba szerintetek?

Figyelt kérdés
2018. febr. 8. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
nekem semennyire, senki ne tapogasson
2018. febr. 8. 15:04
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Embere válogatja. Én közvetlen ember vagyok, úgyhogy az érintés semmi különöset nem jelent, simán belefér kollegiális vagy haveri viszonyba is.
2018. febr. 8. 15:07
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Ez miért probléma számodra? Se nem intim, se nem tolakodó dolog.
2018. febr. 8. 15:08
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon emberfüggő. Van aki csak úgy tud beszélgetni, ha közben megérinti a másikat. Na és van aki ezt lazán veszi és van aki irtózik az érintéstől. Az azért levehető, miért ér a másikhoz.
2018. febr. 8. 15:13
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Nincs benne semmi, ha nem simogat meg ilyesmi, csak hozzáér a válladhoz vagy hátadhoz.
2018. febr. 8. 15:23
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Nekem néha kifejezetten jól esett egy-egy normális, emberi érintés kollégáktól, pedig visszahúzódó vagyok.
2018. febr. 8. 15:35
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
Több helyen láttam már, hogy ellentétes nemű kollégák masszírozgatják egymás vállát. (Tuti nem volt köztük semmi.)
2018. febr. 8. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy érinti meg. Ha csak megkopogtatja, hogy figyeljek oda, nem gond. Ha erotikusan elkezdi cirógatni.... na az már probléma!!
2018. febr. 9. 21:24
 9/10 anonim válasza:
Belefér
2018. febr. 11. 16:14
 10/10 Loránd Demeter válasza:
16%
Szerintem ha valakit vállon érintesz és ezt szó szerint erted akkor ott nem történt semmi...ha simogatod vagy vállon vered vagy jol rácsapsz egy préselt drszkával akkor azt valaki valamilyen formában szóvá teszi.
2018. febr. 14. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!