Hátranyalt haj! Fehér bőröm van és majdnem fekete hajam. Egy pár hónapja növesztem a hajam. Azt mondják, hogy a hátranyalt haj - pl. Al Pacino-s nagyon jól állna. Tudom, hogy már rég kiment a divatból, de ha jól áll akkor miért ne? Vélemény?
légyszi mondd már el, hogy Te hogyan csinálod
vizesnek kell lennie a hajnak mikor bezselézed? vagy teljesen száraznak? nekem nagyon durván erős a hajam és nem akarom, hogy felálljon egy idő után
Szerintem ez azért hajfüggő is. Nekem azért talán nincs olyan sok hajam, mint neked (de azért nem kopaszodom, vagy ilyesmi), és az enyém talán nem is a legjobb minőségű. Én a következőt szoktam csinálni. Eleve, amikor megmosom, már azt is a zuhany alatt, hátrahajtott fejjel csinálom, tehát úgy, hogy a vízsugár eleve hátrafelé nyomja a frizurát. Minimum háromszor kell öblíteni és kétszer samponozni, de ha nagyon túlzselézett volt előző nap a hajam, akkor megmoshatod háromszor is jó alaposan. Viszont a végén jól ki kell öblíteni vízzel (még mindig hátrafelé hajtva a hajad, hogy már a vízsugár belője a sérót). Én balzsamokat nem használok, mert attól csak még zsírosabb lesz zsírosodásra hajlamos hajam. Szóval, amikor kiöblítetted, akkor a törölközővel csak itasd le a vizet, és utána zselézd be. Én úgy csinálom, hogy felül, oldalt, és hátul is rákenem a zselét (hátrafelé igazgatva a hajat), majd egy hajkefével befésülöm, és kész. Régebben száraz hajon is csináltam, szerintem valamivel rosszabb az eredmény, plusz a szárítás roncsolja a hajadat (főleg a forró levegő). Kérdezz nyugodtan még.
Sok szerencsét:-D.
De pl. ha csúcsos hajat (fauxhawk) szeretnél, akkor azt csak megszárítva lehet csinálni. Lásd itt:
szia
köszi a segítséget
akkor kicsit vizesen teszem rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!