Fekete szájfényről vélemény?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 16:42
1/15 anonim válasza:
Én eddig csak rúzst láttam. Ezt hol lehet kapni?
A rúzs+széjfény látványos de csak keveseknek áll jól. De nekik nagyon.
2/15 anonim válasza:
eclipse kollekcióból? hát nem tudom, inkább vérvörös, nappalra biztos nem, de buliba vagy koncertre vagy csak mert tetszik
3/15 A kérdező kommentje:
igen eclipse szájfények között láttam feketét és elsőre elég durvának tűnt :D
2010. júl. 23. 16:46
4/15 anonim válasza:
2. vagyok
igen ezen én is gondolkodtam, hogy ilyet képesek piacra dobni, de lehet nem olyan sötét kis mennyiségben, ez azért durva kicsit, de van aki éppen ilyenre vadászik
5/15 anonim válasza:
Én még nem láttam ilyet. O.o Linkelnél nekem képet, csak h tudjak róla véleményt mondani. :)
Köszi. :-)
7/15 anonim válasza:
ez olyan hogy csak csillogós sötétebb árnyalatot ad a szádnak/rúzsodnak... nem fekete. legalább is ilyesmi volt nekem csak más márka.
9/15 A kérdező kommentje:
rossmannban lehet kapni
2010. júl. 23. 17:10
10/15 anonim válasza:
Rajtam fekete rúzs volt egyszer de jól állt. Inkább sötét bordót szoktam. A fekete szájfény hogy néz ki felkenve? Lehet hogy úgy már nem annyira sötét, de fogalmam nincs hogy nézhet ki, még senkin sem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!