Hátranyalt haj! Fehér bőröm van és majdnem fekete hajam. Egy pár hónapja növesztem a hajam. Azt mondják, hogy a hátranyalt haj - pl. Al Pacino-s nagyon jól állna. Tudom, hogy már rég kiment a divatból, de ha jól áll akkor miért ne? Vélemény?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 22:14
1/23 anonim válasza:
te tudod, de én még nem láttam olyat akinek jól állna a hátranyalt haj. főleg mivel egy kiló zselé meg minden kell rá hogy úgymaradjon és az nem túl előnyös senkinek ha zselékemény haja van amit a legerősebb szél sem mozgat meg:D
2/23 anonim válasza:
Hát nem tudom így hirtelen én sem tudok olyat, akinek jól állna.
Viszont teljes mértékben egyetértek azzal, hogy ha neked az tetszik és jól áll akkor legyen! Nem az a fontos, hogy éppen mi a divat. Inkább legyél önmagad és legyél egyedi(bb), ne a divat után menj. ;)
3/23 anonim válasza:
4/23 anonim válasza:
Pl. nekem jól áll, de sok lány nem szereti. De én nem hagyom, hogy befolyásoljanak. Öltönnyel, és pólóval is előnyös (legalábbis nekem). Érdemes tyúbon rákeresni (slick back hair), sok infó van.
5/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. aug. 6. 02:43
6/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet, nekem nagyon bejön a jólfésült zselés haj!! Jó sok hajzselé kell hozzá, de szerintem nem baj. Ne a divat határozza már meg, hogy milyen legyen a hajad! Nyugodtan próbáld ki, szerintem nagyon jó! Nagyon szexinek tartom :) Sajnos sokan nem, de ne zavartasd magad:)
7/23 A kérdező kommentje:
Remélem utolsó Te lány vagy :) Hány éves vagy?
Mostmár amúgy megnövesztem, mindig ki akartam próbálni, kibírom mostmár :)
2010. aug. 9. 13:10
8/23 anonim válasza:
Én nem az utolsó vagyok, hanem 21:29 és F, de szerintem érdemes kipróbálnod, bár keveseknek igazán előnyös.
9/23 A kérdező kommentje:
és Te mivel csinálod? egy csomó hajzselével? milyen márka? nekem nagyon sűrű a hajam és erős
2010. aug. 20. 22:35
10/23 anonim válasza:
Hajzselével, ja, sokkal. Syoss Max Holdot használok. De számíts arra, hogy éjszakára érdemes a hajadból kimosni a zselét, mert hosszútávon ártalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!